Erciyes Ögretim Üyeleri Dernegi'nde Bayrak Degisimi

Erciyes Ögretim Üyeleri Dernegi'nde Bayrak Degisimi

Erciyes Ögretim Üyeleri Dernegi’nde yeni yönetim belirlendi. Yapilan olaganüstü genel kurulla Dernek baskanligina Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ismail Ülger seçildi. Görevi Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Duman’dan devralan Ülger, yeni görevi bir bayrak nöbeti olarak degerlendirdi.



Akademisyenlerin kazanilmis haklarini hukuki güvence altina almak, bilimsel gelismelerine katki saglamak ve sosyal, kültürel yasam alanlarini genisletmek hedefinde olduklarini belirten Baskan Ülger, “1992 yilindan beri faaliyette bulunan bir dernegimize emegi geçen tüm hocalarima sahsim ve yönetim kurulu adina sükranlarimi sunuyorum. Devraldigimiz bayragi daha da ileri götürme gayretinde olacagiz. Her platformda akademisyenlerin haklarini savunmak, sorunlarina çözüm üretmek ve mesleki dayanismayi pekistirmek için elimizden geleni yapacagiz” dedi.

Sehirde bulunan 4 üniversitenin akademisyenlerine de ulasacaklarini dile getiren Ülger, Dernek faaliyet alanlarinin kentte görev yapan bütün ögretim elemanlarina hitap ettigini de sözlerine ekledi.

Görevi devralan yönetim asagidaki isimlerden olustu;

Doç. Dr. Ismail Ülger, Doç. Dr. Çagri Çaglar Sinmez, Doç. Dr. Çagri Vakkas Yildirim, Doç. Dr. Mahmut Akgül, Doç. Dr. Mustafa Karakus, Doç. Dr. Remzi Aydin, Prof. Dr. Fatih Duman, Prof. Dr. Ahmet Alper Öner, Dr. Ögr. Üyesi Ahmet Ceylan, Dr. Ögretim Üyesi Zekiye Kocakaya.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile