ERÜ Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü'nden Resim Söleni

ERÜ Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü'nden Resim Söleni

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü tarafindan Güzel Sanatlar Fakültesi Zafer Bayburtluoglu Sergi Salonu’nda karma sergi açildi. 80’in üzerinde ögrencinin resimlerinin görücüye çiktigi serginin açilisina ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun da katildi.

Kurdele kesimi öncesinde kisa bir açiklama yapan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, serginin hayirli olmasini dileyerek, bölüm ögrencileri tarafindan hazirlanan bu emek dolu serginin ayri bir öneminin daha oldugunu, sergilenen resimler arasinda depremde hayatini kaybeden Mislina Aggürbüz isimli ögrencinin çizmis oldugunu resmin de olmasinin kendisini duygulandirdigini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Altun, hem ögrenciye hem de depremde hayatini kaybeden tüm vatandaslara Allah’tan rahmet diledi.

Konusmanin ardindan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun; Rektör Yardimcisi Oktay Özkan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekani Prof. Dr. Oya Levendoglu, Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Baskani Ögr. Gör. Nihal Sengün ve Tomarza Belediye Baskani Osman Koç ile kurdeleyi keserek, serginin açilisini gerçeklestirdi.

Açilisin ardindan beraberindekilerle birlikte sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, ögrenciler tarafindan bin bir emekle hazirlanan resimleri ilgiyle inceledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile