Expo 2016 İçin Ankara’ya İrtibat Bürosu Açıldı

Expo 2016 İçin Ankara’ya İrtibat Bürosu Açıldı

Antalya EXPO 2016 çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Ankara’da Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in de katılımı ile EXPO 2016 İrtibat Bürosu açıldı.Expo İrtibat Bürosu'nun açılışına Antalya'dan yoğun bir davetli topluluğu katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, AK Parti Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sadık Badak, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, MHP Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Tunca Toskay, MHP Antalya Milletvekilleri Yusuf Ziya İrbeç ve Mehmet Günal da açılışa katıldı.

“Hayırlı, uğurlu olsun.” diyerek açılış kurdelesini kesen Bakan Mehdi Eker, Türkiye’nin başkenti Ankara’da EXPO 2016 irtibat bürosunun bir irtibat bürosu gibi çalışacağını, asıl çalışma ofislerinin ise Antalya’da olacağını ifade etti.

EXPO 2016 hazırlıklarının gayet iyi gittiğini bildiren Bakan Eker, “Her şey planlandığı şekliyle yürüyor. Kanun çıktıktan sonra 2 defa yönetim kurulu toplandı. Bir meclis toplantısı yapıldı. Bürolar tutuldu. Burası da irtibat bürosu olarak açıldı. Antalya’da çok güzel ve iyi bir mevkide büyük bir büro tutuldu. Asıl EXPO alanı ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla yazışmalar yapılıyor.” şeklinde konuştu.

Dünyada EXPO konusuyla ilgili faaliyetleri de takip ettiklerini kaydeden Eker, Türkiye’yi oralarda da temsil edeceklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile