Fenerbahçe'de Sivasspor maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik d

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı - lacivertli futbolcular top kapma çalışması, pas organizasyonları ve çift kale maç yaptı.

VOLKAN'DA BEL, NİANG'DA DİŞ AĞRISI

Bel ağrısı bulunan Volkan Demirel ve diş ağrısı bulunan Mamadou Niang ile sol dizindeki ağrısı devam eden Fabio Bilica, sağ kaburga bölgesinde ağrısı devam eden Ertuğrul Taşkıran ve bir süre önce sol ayak başparmağından bir operasyon geçiren Gökhan Ünal antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Özer Hurmacı ve Kazım Kazım, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Ülkesi İspanya'da kontrolden geçen Daniel Güiza da antrenmanda yer almadı.

Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımla çalışmalara katılamayan Bekir İrtegün ve Mert Günok ise takımla birlikte antrenmanda yer aldı.

FENERBAHÇE YALOVA DERNEĞİ ÜYELERİ ANTRENMANI İZLEDİ

Bu arada antrenmanı Yalova Fenerbahçeliler Derneği'nden gelen bir grup taraftar da izledi. Takıma verdikleri desteği göstermek amacıyla Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen Yalova Derneği üyeleri, antrenman öncesi takım kaptanları Alex de Souza ve Emre Belözoğlu ile Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'a çiçek verdi.

Sarı - lacivertliler, yarın akşam gerçekleştirecekleri antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile