Fethiye Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Fethiye Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Fethiye Belediye Meclisinin 2010 Yılı Kasım ayı toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Meclis, toplantıda komisyona gönderilen maddelerin yeniden görüşülmesi için 5 Kasım Cuma günü saat 14.00'de yeniden toplanacak.
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı başkanlığındaki toplantı Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantının başında Ekim ayı toplantısının karar özetleri okunup, kabul edildi. 2011 Mali Yılı Belediye Gelirleri ve Harçları ile Fethiye Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (FESKİ) Su Ücret Tarife Cetveli oybirliği ile Tarife Komisyonuna gönderildi.
Zabıta memurlarının 4. dereceden 3. dereceye terfisini kapsayan kadro iptal ve ihdasları oybirliği ile kabul edildi. 2011 Mali Yılı Belediye Bütçesi de oybirliği ile Bütçe Komisyonuna gönderildi. 25 Kasım 2010 tarihi itibariyle Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Belediye Meclis Üyesi Metin Talaş'ın maaşı oybirliği ile Belediye Başkanının 2/3'ü olarak tespit edildi. Fethiye Belediyesinin yüzde 99 hissesine sahip Fethiye Yapı İmar ve Ticaret Limited Şirketi'ne Fethiye Belediyesi tüzel kişiliğini temsilen Şirket Müdürü olarak seçilen Belediye Meclis Üyesi Metin Talaş'ın istifası nedeniyle Şirket Müdürlüğüne oyçokluğu ile Sadık Çetkin seçildi. Tuzla Mahallesi "Sosyal Tesis Alanı", Pazaryeri Mahallesi "Belediye Hizmet Alanı", Fethiye Şehir Stadının mevcut betonarme tribün üzerinin kapatılması ve portatif tribün yapılmasına yönelik proje, Eldirek Köyü içerisinde mülkiyeti Maliye Hazinesi, vasfı Orman olan ve Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli olan Orta Öğretim Kampüs Alanında Fen Lisesi ve Öğrenci Pansiyonu yapılması işi oybirliği ile 5 yıllık yatırım programına eklendi.
Ekim ayı toplantısında İmar, Denizcilik ve Turizm Komisyonlarına gönderilen, Karagözler Mahallesinde bulunan 3 ayrı işletmenin 50 yat kapasiteli Yat Yanaşma İskelesi ve Güneşlenme Terasına yönelik hazırlanan imar planı değişiklikleri oybirliği ile kabul edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile