Gayrimenkul Sektörünün Bugünü Ve Yarini Konusuldu

Gayrimenkul Sektörünün Bugünü Ve Yarini Konusuldu

BTSO 54. Komite Baskani Özkan Aydemir ile BTSO 54. Komite Meclis Üyeleri, Bursa Uludag Üniversitesi Emlak Yönetimi bölümünde okuyan ögrencilerle bir araya geldi.

Programda konusan Özkan Aydemir, “Sizler, sektörümüzün gelecegisiniz. Gayrimenkul sektörünün gelecegini, bugün bu siralarda olan yarinsa bizlerle birlikte bu sektörde faaliyette bulunacak olan siz degerli kardeslerimiz sekillendireceksiniz” dedi.

BTSO 54. Komite Baskani Özkan Aydemir, Komite Meclis Üyeleri Göksel Birsen ve Ismail Duyar ile Komite Baskan Yardimcisi Serkan Üçdal ve Komite Üyesi Çagatay Gümüsyay, Bursa Uludag Üniversitesi Emlak Yönetimi bölümünde egitim gören birinci ve ikinci sinif ögrencileriyle bir araya geldi.

Aydemir: “Oyuna 1-0 önde basliyorsunuz.”

“Gayrimenkul Sektörünün Bugünü ve Gelecegi” konulu söyleside konusan BTSO 54. Komite Baskani Özkan Aydemir, “Her dönem sektör paydaslari olarak üniversitemize gelen ögrenci kardeslerimizle bir araya geliyor ve tecrübe paylasimlarinda bulunuyoruz. Bu söylesiyle beraber 5 kez bu kürsüden sizler gibi kardeslerimize seslendim. Sirketimizde, sizler gibi bu siralardan çikmis 5 danisman arkadasimiz var. Bugüne kadar da 15’e yakin kardesimiz bizim ofisimizden geçti. Sanslisiniz, çünkü bu isi yapmak için en dogru yerlerden birinde egitim aliyorsunuz ve sehirde size her zaman destek olan emlak ofisleri var. Tecrübe parayla satin alinamayacak seylerden bir tanesi. 19 yildir sektördeyim, 10 yil danismanlik yaptim, 9 yildir da broker’lik yapiyorum. Bursa’da, Balikesir’de ofislerimizde 70 civari danisman arkadasimiz var. Bu meslegi iyi ki seçmisim. Meslegimi gerçekten severek yapiyorum. Bugünden sonra sizlerle daha çok bir araya gelecegiz. Daha önceki söylesilerde de dedigim gibi mezun olduktan sonraki ilk 3 sene çok önemli. Bizim isimiz de diger isler gibi süreklilik isteyen bir is. Sadakatli ve istikrarli olursaniz, basari pesinden gelecektir zaten. Bursa’da olusunuz, bu siralarda olusunuz sizleri oyuna 1-0 önde baslatiyor. Burada sektörle iç içe olup, teorik bilgiyi en dogru sekilde ögreniyor. Bu da sizi sansli kiliyor” dedi.

Örnek birliktelik

Bursa’da gayrimenkul sektöründe örnek bir birlikteligin sergilendigine dikkat çeken BTSO 54. Komite Baskani Özkan Aydemir, “BTSO, BEMO, TÜGEM ve üniversitemiz siki isbirligi içerisinde. Pek çok ilde olmayan bir iletisim bizim ilimizde var. Iletisim güçlü olusundan faydalanmayi asla kaçirmayin. 19 yildir sektördeyim ve hala her seyi biliyorum diyemiyorum. Bir kelime ögrenmenin, farkli birileriyle tanismanin heyecanini hiç yitirmeyin. BUÜ Emlak Yönetimi Bölümü’nde okumak, Prof. Dr. Elif Karakurt Tosun’un ögrencisi olmaktan dolayi çok sanslisiniz. Sizlere gerek staj gerekse de diger konularda sizlere kapilarimiz her zaman açik” diye konustu.

Birsen: “Bu kürsüde ilerleyen zamanlarda siz olacaksiniz.”

Aydemir’in ardindan açiklamalarda bulunan BTSO 54. Komite Meclis Üyesi Göksel Birsen de mezunu oldugu Uludag Üniversiteli ögrencilere mesleklerini sevmelerini ve çok çalismalari gerektigini dile getirdi. Gayrimenkul sektörünün dünyada en çok tercih edilen saygin mesleklerden oldugunu bunun ülkemizde de zamanla gerçeklesecegine inancinin tam oldugunu dile getirdi. Birsen “Gayrimenkul sektörünün gelecegi olan sizlerle olmak bizleri çok mutlu etti. Sizlere basarilar diler, her zaman sizlerle birlikte oldugumuzu ifade etmek isteriz. Bugün bu siralardasiniz, yarin bizim oldugumuz bu kürsüde olacaksiniz. Zaman çok hizli geçiyor ve iyi degerlendirmek lazim” ifadelerini kullandi.

Prof. Dr. Elif Karakurt Tosun’un moderatörlügünde gerçeklestirilen ve BTSO 54. Komite Baskani Özkan Aydemir’in yaptigi açilis konusmasinin ardindan söyleside; Komite Meclis Üyeleri Göksel Birsen ve Ismail Duyar ile Komite Baskan Yardimcisi Serkan Üçdal ve Komite Üyesi Çagatay Gümüsyay da açiklamalarda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile