Gaziantep'teki Agabey Cinayetinin Görüntüsü Ortaya Çikti

Gaziantep'teki Agabey Cinayetinin Görüntüsü Ortaya Çikti

Gaziantep’te madde bagimlisi oldugu iddia edilen sahsin agabeyini öldürdügü anlara ait güvenlik kamerasi görüntüsü ortaya çikti. Görüntülerde katil zanlisi kardesin, gece saatlerinde tedavi için kendisini ikna etmeye gelen agabeyi Halil Ibrahim Tanriöver’i önce 2 el vücuduna ates ederek, sonra da pesinden kosup kafasina sikarak öldürme anlari yer aldi. Katil zanlisi kardesin olay sirasindaki sogukkanli tavirlari dikkat çekti.

Olay, 26 Temmuz 2023 günü gece saat 02.00 siralarinda Sahinbey ilçesi Karatas Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, makine teknikeri 5 çocuk babasi Halil Ibrahim Tanriöver, madde bagimlisi oldugu öne sürülen kardesi Ö.F.T.’yi tedavi etmek ve tekrar normal hayatina döndürmek için yillardir ugrasiyordu. Tanriöver, olay günü de madde bagimlisi kardesi Ö.F.T.’yi tedaviye ikna etmek için kapisina gitti. Bu esnada madde bagimlisi kardes, kapisini çalan agabeyini silahla karsilayarak önce 2 el vücuduna, sonra da pesinde kosarak 1 el kafasina ates edip öldürdü.

Cinayet ani kameralara yansidi, yeniden hayat vermeye çalistigi kardesi sonu oldu

Madde bagimlisi oldugu iddia edilen Ö.F.T. isimli sahsin, agabeyini öldürdügü anlarin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çikti. Görüntülerde katil zanlisi kardesin, gece saatlerinde tedavi için kendisini ikna etmeye kapisina gelen agabeyi Halil Ibrahim Tanriöver’i önce 2 el vücuduna ates ederek, sonra da pesinden kosup kafasina sikarak öldürme anlari yer aldi. Görüntülerde, kardesi tarafindan vurulan agabeyin son çigliklari ise yürek sizlatti.

Agabeyini sogukkanlilikla öldürmüs

Görüntülerin devaminda katil zanlisi kardesin, agabeyinin kafasina sikarak ölümüne neden olduktan sonra eve geri dönme anlari da yer aldi. Katil zanlisinin bu sirada sergiledigi sogukkanli ve rahat tavirlari ise pes dedirtti. Zanlinin, bir elinde tabanca varken ellerini iki yana açtiktan sonra kafasini saga sola sallamasi ise dikkat çekti.

Katil zanlisi kardes tutuklandi

Agabeyini sogukkanli tavirlarla öldürdügü iddia edilen katil zanlisi Ö.F.T. isimli sahis, olay günü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alindiktan sonra sevk edildigi adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile