GKV Özel Ortaokulu 60. Yil Mezunlarini Ugurladi

GKV Özel Ortaokulu 60. Yil Mezunlarini Ugurladi

2023-2024 egitim ögretim yilinda Gaziantep Kolej Vakfi Özel Ortaokulu’ndan mezun olacak ögrenciler için düzenlenen kep töreninde duygusal anlar yasandi.

Törene katilan GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy mezun ögrencileri kutlayarak basarilar diledi. Ersoy’un ögrencilere, velilere ve ögretmenlere yönelik okunan mesaji ayakta alkislandi.

Kurulusunun 60.yilini çesitli etkinliklerle kutlayan GKV Özel Okullari bünyesinde faaliyet gösteren çesitli kademedeki egitim kurumlarindan bu yil mezun olacak ögrenciler için kep törenleri düzenlemeye devam ederken anaokulu, ilkokul ve ardindan bu kez de ortaokul ögrencileri için unutulmaz bir kep töreni düzenledi.

GKV egitim kampüsü bahçesinde düzenlenen törene GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyeleri Aysel Tokatli, Osman Kiratli, Dilek Gökçek, Irfan Erboga ve Esra Ibanoglu, GKV Özel Okullari Genel Müdürü Fevzi Gürsel, okul idarecileri ögretmenler, veliler ve davetliler katildi.

Heyecan ve hüzün bir arada yasandi

2023-2024 egitim ögretim yilinda mezun olacak GKV Özel Ortaokulu ögrencileri için düzenlenen diploma töreni ögrencilerin ve GKV Özel Ortaokulu’nun çesitli kademelerinde görev alan ögretmen ve idarecilerin sahneye alinmasinin ardindan saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla devam edildi.

Nüket Ersoy’dan anlamli mesaj

2023-2024 egitim ögretim yilinda GKV Özel Ortaokulundan mezun olan ögrencilere yönelik bir mesaj gönderen GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy’un mesaji okundu. Mesajda Ersoy, “Sevgili Gaziantep Kolej Vakfi Ailesi; Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullarinin kurulusunun 60. yilina girmenin heyecan ve onurunu birlikte yasamaktayiz. Gaziantep Kolej Vakfi 60 yillik köklü geçmisiyle gelecek nesilleri yetistirmenin, gelecege yön vermenin sorumlulugunu tarihi boyunca ilklere imza atarak sürdürmüstür ve sürdürmeye devam edecektir. Kamu yararina çalisan, Kar amaci gütmeden, egitimden artirdigini yine egitime katarak büyüyen kurumumuz; ögrencilerine deger ve sorumluluk veren anlayisiyla, fark olusturma istegi ve köklerinden aldigi güçle egitimin, çagdasligin öncüsü olmustur. 1963 yilindan bu yana ülkemizin ihtiyaç duydugu, Atatürk ilke ve prensiplerine bagli, çagdas, demokratik ve laik cumhuriyet degerlerine içten bagli, iyi egitilmis ve nitelikli insan gücü yetistirme hedefini gerçeklestirmek için yogun çaba göstermistir. Bugün 12 bin m2 alanda tam donanimli modern egitim kampüsüne sahiptir. Vizyoner egitim kadrosu, yönetici ve çalisanlariyla ulusal düzeyde taninan bir egitim kurumu haline gelen okullarimiz IB PYP Anaokulu, IB PYP Ilkokul, IB MYP Ortaokul, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Uluslararasi Bakalorya Diploma Programi (IB DP) uygulayan Cemil Alevli Koleji ile 60. Yilini kutlamanin hakli gururunu yasamaktadir. Binlerce mezun veren ve ülkemize sayisiz degerli ve basarili genç yetistiren okullarimiz sürekli gelisime açik yönetim anlayisi ve uygulamalariyla çagdas Türkiye’nin yükselen degeri olmaya devam edecektir. 60 yilda okullarimizdan binlerce çagdas ve aydin genç mezun ederek kentimizde egitime yön veren ve model alinan lider bir okul haline gelmek için çok yogun çaba sarf ettik, büyük mücadeleler verdik. Ayirim yapmadik, taraf tutmadik, bilimin rehberliginden sapmadik. Hep kendimizle yarisarak daha iyiye ulasmanin arayisi içinde olduk. Davamiza gönül veren yöneticiler, ögretmenler, ögrenciler, veliler ve Gaziantep Kolej Vakfi dostlariyla el ele vererek basarmanin mutlulugunu yasadik. Bunlar bizim degismez degerlerimizdir. Gaziantep Kolej Vakfi ruhunu özümsemis büyük bir aile olmanin ve kentimizin en saygin sivil toplum örgütleri arasinda ilk siralarda bulunmanin avantajini en iyi sekilde degerlendirerek hepimizin ortak eseri olan bu yüce kurumun nice atmis yillara ulasmasi en büyük arzumuzdur. Emegi geçen, bizimle yol arkadasligi yapan, Gaziantep Kolej Vakfi’nin daha iyiye gitmesi için çaba gösteren herkese sonsuz tesekkür ederim. Daha çagdas, daha aydinlik, daha mutlu bir Türkiye için yilmadan, yorulmadan” dedi.

Güldemet mezunlara seslendi

Düzenlenen törende mezun olan ögrencilere seslenen okul müdürü Seçil Güldemet yaptigi konusmada, “Ne mutlu sizlere ki, 60 yillik köklü bir geçmisi ve güçlü akademik kadrosu ile ülkemizin en saygin okullarindan birisi olan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Ortaokulumuzdan mezun olarak egitim hayatinizin önemli bir basamagini basariyla tamamlamis bulunuyorsunuz. GKV ailesi olarak sizleri, Atatürk ilke ve inkilaplarina gönülden bagli, evrensel degerleri önemseyen, arastirip sorgulayan ve çözüm odakli düsünen bireyler olarak Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liselerine ve Türkiye’nin Pestijli Okullarina ugurluyor olmanin hakli gururunu ve mutlulugunu yasiyoruz. Sizler, basarinin temsilcisi, güçlü bir Cumhuriyet toplumu olma inancimizin kaniti, aydinlik yarinlarimizin güvencesisiniz. Ulu Önder Atatürk’ün gösterdigi muasir medeniyetler seviyesine ulasmak için onun mirasina ve devrimlerine sahip çikmali, çagdas bir Türkiye’nin teminati olmalisiniz. Çagdas Egitim standartlarinin, iyi egitim görmüs bireylerin ve bilginin giderek daha büyük bir güç haline geldigi günümüzde, ufkunuzu açarak okumaya devam ediniz. Egitim hayatiniz boyunca GKV’den aldiginiz saglam temeller üzerine insa edilmis bilgi ve donanimlar; sizlere yol gösterecek, yürüdügünüz yolu aydinlatacak ve kendine güvenen bireyler olarak daha saglam adimlar atmaniza yardimci olacaktir. Gaziantep Kolej Vakfi ailesinin bireyleri olarak aldiginiz egitimle, ülkemizin ve gelecegimizin mesalesi olacaksiniz. Kendinize inanin, gelecekten korkmayin; basariya giden yolda karsiniza zorluklar çikabilir, bu zorluk ve engellerle mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. Aldiginiz egitim, irade ve azim size bu zorluklarla mücadele ederken isik tutacaktir” diye konustu.

Basari ödüllendirildi, kepler heyecanla atildi, hüzün ve sevinç yasandi

GKV Özel Okullari Genel Müdürü Fevzi Gürsel 2023-2024 egitim ögretim yilinda görev yapan ögretmen ve idareciler adina sembolik olarak okul müdürü ve idarecilerine günün anisina birer çiçek takdim etti. Bayrak flama devir teslim töreninin ardindan 2023-2024 egitim ögretim yilinda katildigi basari izleme sinav ortalamalarina göre birinci olan Yagmur Yenice ögrenciler adina bir konusma yaparak yas kütügüne ismini çakti. 2023-2024 egitim ögretim yilinda çesitli alanlarda il, bölge ve ülke genelinde basari elde eden ögrencilerin de ödüllendirildigi tören ögrenci korosunun seslendirdigi bir birinden güzel parçalarla devam etti. 2023-2024 egitim ögretim yilinda mezun olan ögrencilere sinif ögretmenleri tarafindan sembolik diplomalari verilirken gecenin finalinde ögrenciler keplerini firlatarak mezun olmanin gururunu arkadaslari, aileleri, ögretmen ve idarecileriyle paylasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile