Gölbasi Ilçesinde AK Parti Daraltilmis Danisma Meclisi Toplantisi Düzenledi

Gölbasi Ilçesinde AK Parti Daraltilmis Danisma Meclisi Toplantisi Düzenledi

Adiyaman’in Gölbasi ilçesinde AK Parti istisare ve danisma toplantisi düzenledi.

AK Parti Bölge Koordinatörü Elazig Milletvekili Ejder Açikkapi baskanliginda düzenlenen toplanti AK Parti Gölbasi ilçe Baskanliginda gerçeklestirildi.

Toplantida konusan Ejder Açikkapi hiç bir iktisat teorisiyle politikasiyla izah edilmeyen bir durumla bir manipülasyon ile karsi karsiya olundugunu belirtti.

Milletvekili Açikkapi, “Allah’in izniyle bugüne kadar Türkiye’de AK Parti iktidarina karsi liderimize karsi oynanan her bir oyunu nasil bosa çikardiysak bu ekonomik manipülasyonu da döviz üzerinden oynanan oyunlari da ekonomi programimizla birlikte rafa kaldiracagiz, yerle bir edecegiz. Biz öncelikle liderimizle beraber yol arkadaslarimizla beraber milletimizin ferasetine, sag duygusuna inaniyoruz ve oynanan oyunlarin farkinda olduklarini da biliyoruz. Bize düsen görev bugün ülkeyi yöneten kadrolar olarak bu oyunu bosa çikaracak hamleleri yapmak. Bunun için cumhurbaskanimiz yeni bir ekonomik politikasiyla özellikle düsük faiz ile birlikte enflasyonu düsürmek ve nihayetinde inanilmaz bir ihracat rakamlarina ulastik. Iktidara geldigimizde yaklasik 36 milyar dolar olan yillik ihracat rakamimiz bugün yilsonu itibariyle insallah 225 milyar dolari bulacak. Biz bu rakamlari hayal edemezdik. Cari açigimiz vardi. Önümüzdeki yildan itibaren de cari fazla vererek ekonomimizde gözle görülür iyilesmeleri hep birlikte yasayacagiz.

Dar gelirli ve sabit gelirli kardeslerimize yönelik olarak da hükumetimiz cumhurbaskanimizin da direktifleriyle bakanimiz ile birlikte isveren ve isçi temsilcileriyle beraber bir çalisma yapiyorlar. Dar gelirli asgari ücretli kardeslerimizi, emeklilerimizi rahatlatacak neticeleri de alacagiz” diye konustu.

Düzenlenen programa AK Parti Adiyaman Il Baskani Mehmet Dagtekin, Gölbasi Ilçe Baskani Hakan Toydas, belde belediye baskanlari ve partililer katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile