Göleli İş Adamları Ve Esnaflardan Hayrettin Şanlıtürk‘e Destek

Göle‘nin tanınmış ve halk tarafından sevilen Şanlıtürk Süt A.Ş. sahibi iş adamı Hayrettin Şanlıtürk‘e Göleli iş adamları ve esnaflardan büyük destek geldi.

Geçtiğimiz yıllarda ekonomik sıkıntılardan dolayı işleri iyi gitmeyen işadamı Hayrettin Şanlıtürk, iflas etmiş ve Şanlıtürk Süt A.Ş. kapanmıştı. Bankaya olan borcundan dolayı kapanan Şanlıtürk Süt A.Ş.‘nin yeniden faaliyete geçmesi için İstanbul, Ankara ve Göle‘deki işadamları ve Göleli esnaflar, Göle‘ye büyük katkılar sağlayan, yardımsever ve birçok öğrenciye burs verip okumasına vesile olan, Göle‘nin köylerinde 15 Caminin tadilat ve bakımını yaptıran, Ulusal Göle Kaşar Festivallerine büyük katkılarda

bulunan, Göle ilçesini çok seven, yatırımlarını dışarıya değil de kendi ilçesine yapan halk tarafından çokça sevilen işadamı Hayrettin Şanlıtürk‘e destek verdi.

Gerek esnaflığı ile gerekse kişiliği ile sevilen işadamı Şanlıtürk‘ün ya şamış olduğu ekonomik sıkıntılarının işadamları ve esnaflar tarafından sonlandırılacağı, Şanlıtürk Süt A.Ş.‘nin yeniden faaliyete geçeceği bilgi edinilirken, gelişen bu olumlu haber ise ilçe de vatandaşlar tarafından büyük sevinç ile karşılandı.

Sevilen işadamı Hayrettin Şanlıtürk‘e destek sunulmasında katkı ve öncülük yapacak işadamları ve esnafların isimleri ise şöyle: Ömer Faruk Çapan, Mustafa Akyıldırım, Turgut Ateş, Sadullah Altan, Cengiz Çapan, Çetin Gültekin, Hikmet Çelik, Nihat Delibalta, Erbakan Malkoç, Efrail Çiftçi, Vural Toprak, Mustafa Çapan, Ahmet Acar, Halil Kanar, Osman Sipor, Ömer Sipor, İlhan Gültekin, Engin Gültekin ve Faik Gültekin.

Ayrıca işadamı Hayrettin Şanlıtürk‘e İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu ve İstanbul Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu‘nun da katkı ve destek sunacağı öğrenildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile