Gönüllü Kültür Teşekkülleri 15 Temmuz Darbe Kalkışmasını Değerlendirdi

Gönüllü Kültür Teşekkülleri 15 Temmuz Darbe Kalkışmasını Değerlendirdi

Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı Ahmet Taş, 15 Temmuz darbe kalkışmasını değerlendirdi.

Hunat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Ahmet Taş, 15 Temmuz’da yapılan darbe kalkışmasının millet iradesi tarafından akamete uğratıldığını söyledi.

240 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 2 bin 500 kişinin de yaralandığı darbe kalkışmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım’ın darbeciler tarafından katledilmek istendiğini belirten Ahmet Taş, Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri olarak, FETÖ Terör Örgütü tarafından yapılan kalkışmayı şiddetle kınadıklarını dile getirdi.

Ahmet Taş, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kanlı darbe kalkışmasından bugüne 81 ilimizin meydanlarında nöbet tutan bunu 7 Ağustos’da İstanbul Yenikapı Meydanı’nda 5 milyondan fazla insanın katılımı ile yapılan, Şehitler Mitingi ile taçlandıran 79 milyon insanımıza, Cumhurbaşkanımıza, Meclis Başkanımıza, Başbakanımıza, destek veren muhalefet partilerimize tebrik ve teşekkürlerimiz bildiriyoruz.

Darbe günü ve sonrasında milli iradeye destek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, iktidar ve muhalefet partilerimizin başkan ve yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yöneticilerine ve fedakar halkımıza teşekkürlerimizi bildiriyor şükranlarımızı sunuyoruz.

Ülkemizde bir daha böyle bir ihanetin yaşanmaması için yöneticilerimizden Her türlü tedbirin alınmasını talep ediyor, milletimize gazamız mübarek olsun geleceğimiz hayırla dolsun diyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile