Gültak Açiklamasi 'Çay Mahallesi'ne Geçmis Olsun'

Gültak Açiklamasi 'Çay Mahallesi'ne Geçmis Olsun'

Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, palet fabrikasinda baslayip kisa sürede büyüyen yangini haber alir almaz olay yerine giderek belediye ekiplerinin de arazözler ve is makineleri ile destek verdigi söndürme çalismalarini yerinde inceledi. Gültak; “En büyük tesellimiz, bu büyük yanginda can kaybi ve yaralanma olmamasi. Çay Mahallesi halkina ve fabrika sahibine geçmis olsun” dedi.

Akdeniz ilçesine bagli Çay Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen nedenle bir palet fabrikasinda yangin çikti. Kisa sürede büyüyerek civarda bulunan bir kömür deposu, isyerleri ile konutlari da tehdit eden yangina, diger resmi kurumlardan gelen ekiplerle birlikte, Akdeniz Belediyesine bagli fen isleri, park bahçeler ve çevre koruma müdürlügü personeli de arazözler ve is makineleri destegiyle müdahale etti.

Baskan Gültak da yangin bölgesindeydi

Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, palet fabrikasinda çikan yangini haber alir almaz, Baskan Yardimcisi Mustafa Arslan, Fen Isleri Müdürü Mehmet Bahar, ekip sefleri ile birlikte hizla olay yerine hareket etti. Kisa sürede büyüyerek evleri de tehdit eden yangini söndürmek için hemen birim müdürlerine talimat verdigini aktaran Baskan Gültak; “Bunun üzerine ekiplerimiz 6 arazöz, 2 kepçe ve 1 loder destegiyle fabrikaya giderek yangina müdahale etti. Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve Kaymakamimiz ile birlikte söndürme çalismalarini yerinde inceledik. Nihayetinde uzun ugraslar sonunda Orman Bölge Müdürlügü, İçel Büyüksehir Itfaiyesi, AFAD, Emniyet Müdürlügü TOMA’lari ve belediyemiz ekiplerinin de destegiyle yakinlardaki diger isyerleri ve konutlara siçramadan yangin kontrol altina alindi” dedi.



“Fabrika sahibine ve tüm mahalle halkina geçmis olsun”

Sözlerini, “Çok sükür ki su ana kadar edindigimiz bilgilere göre can kaybi veya yaralimiz yok. Tabi en büyük tesellimiz can kaybi veya yaralanma olmamasi” seklinde sürdüren Gültak, “Fabrika sahibine, çalisanlarina ve civarda yasayan bütün vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Yangini söndürmek için büyük özveriyle mücadele eden belediyemiz personeline ve diger kurumlardan gelen bütün ekiplere çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile