Gürpınar Ortaköy İlköğretim Okulu’nda Teşekkür Etkinliği

Gürpınar Ortaköy İlköğretim Okulu’nda Teşekkür Etkinliği

Van Gürpınar İlçe Ortaköy İlköğretim Okulu’nda, köy halkına, çocuklara ve okula katkı sağlayanlara yönelik bir teşekkür etkinliği düzenlendi.

Teşekkür etkinliğine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cuma Beyde, Gürpınar Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Nuri Bilen, köy halkı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikler, öğrencilerin güne özel konuşma yapmaları, çeşitli oyun ve yarışmalarla devam etti. Yapılan etkinlikte duygu ve düşüncelerini belirten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cuma Beyde, okumanın ne kadar önemli olduğuna değindikten sonra okulun eski ve yeni durumunu değerlendirdi. Okulda birçok tadilatın yapıldığını böylelikle okulun çehresinin özverili öğretmen ve velilerin sayesinde değiştiğini belirtti.

Değişen okul çehresi ile artık eğitim alanında da başarı beklediklerini, başarıya el ele vererek ulaşacaklarını ifade etti.

Okul öğretmenlerinden Müdür Yetkili Öğretmen Sibel Garip ise, “Okula ilk geldiğimizde okulun fiziki durumunun daha iyi nasıl yapılabileceğini öğretmen arkadaşlarla toplantılar yaparak değerlendirmelerde bulunduk. Katkı sağlamak isteyen dostlarla görüşerek okulumuza ve köyümüze yardım etmek isteyen dostlarımızı teşvik ettik. Maddi manevi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okula katkı sağlayan bireylerin, kurumların ve kuruluşların adlarının yer aldığı pankart okul duvarına asılarak teşekkür edildi. Etkinlikle,r çocuklara oyuncak dağıtımı, Kaya Arslantepe ve arkadaşlarından oluşan müzik grubu eşliğinde çekilen halaylarla sona erdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile