Has Parti Aydın İl Başkanlığı İl Divan Toplantısını Genel Başkan Danışmanı Ve Gik Üyesi Na

Has Parti Aydın Teşkilatı’nın 2.İl Divan Toplantısı geniş bir katılım ile gerçekleşti.İl Başkanı Ömer Özmen’in açılış konuşmasından sonra birim başkanları ve İlçe Başkanlarının rapor sunumuna geçildi.İl Başkanı Ömer Özmen konuşmasında “Has Parti’nin hızla büyüdüğünü,her geçen gün Halkın Sesi’nin gür çıkması için gayret eden insanların çoğalma...

Has Parti Aydın Teşkilatı’nın 2.İl Divan Toplantısı geniş bir katılım ile gerçekleşti.İl Başkanı Ömer Özmen’in açılış konuşmasından sonra birim başkanları ve İlçe Başkanlarının rapor sunumuna geçildi.İl Başkanı Ömer Özmen konuşmasında “Has Parti’nin hızla büyüdüğünü,her geçen gün Halkın Sesi’nin gür çıkması için gayret eden insanların çoğalmaya başladığını söyledi.

Has Parti Genel Başkan Danışmanı ve GİK üyesi Nazım Maviş İl Divan Toplantısı’nda söz aldı. Maviş, teşkilat mensuplarına ‘Has Parti’nin Siyasetinin Temel İlkelerini’ anlattı. .

Güncel meselelere de değinen Nazım Maviş şu şartlarda Türkiye Siyasetindeki gerilimin sürdürülebilir bir yapı olmaktan çıktığını,iktidar ve ana muhalefet arasındaki kavganın Karagöz-Hacivat arasındaki çekişmeye benzediğini ifade etti. Maviş, iktidar ile ana muhalefetin manasız kavgasının ülkenin gerçek meselelerinin üstünü örttüğünü bunların konuşulamadığını ifade etti. Ekonomik konulara da değinen Maviş,bugün ülkenin en büyük sıkıntısının gelir dağılımındaki adaletsizlik olduğunu,zenginin daha zengin,fakirin daha da fakir hale geldiği bu ekonomik anlayışın sürdürülemeyeceğini belirtti.Maviş konuşmasını, 12.Haziran seçimlerinde Has Parti’nin herkesi şaşırtacak bir sonuç alacağını kaydederek tamamladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile