Havza TSO Üyelerine Hibe Programları Anlatıldı

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) girişimleri ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Samsun Koordinatörlüğü tarafından bilgilendirme yapıldı.

Havza TSO toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, TKDK Samsun İl Koordinatörlüğü Proje Yürütme Birim Amiri Serhat Taş, IPARD hibe programları ve hibe kalemleri hakkında bilgi verdi.

Tarımsal faaliyetler, yenilenebilir enerji, çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi, hayvancılık alanında yapılacak projelerin hibe programlarından nasıl yararlanacağı anlatan Taş, proje hazırlama ve yürütülecek süreç hakkında bilgilendirmede bulundu.

Havza TSO Başkan Yardımcısı Aydın Kaya da bu tür bilgilendirme toplantılarının sanayici ve ticaret erbaplarının kendilerini geliştirmeleri acısından önemli olduğunu kaydetti.

Sanayici ve tüccarlar olarak yeteri kadar proje ürettiklerine inanmadığını dile getiren Kaya, "Burada en büyük etken, işleyişi tam olarak bilmediğimizden kaynaklı. Havza TSO olarak bu tür bilgilendirme toplantıları ile üyelerimize ve esnafımıza yol gösterici durumda olmak istiyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile