İltifat Necefli yeniden MAGDER başkanlığı'na seçildi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren Marmara Gazeteciler Derneği (MAGDER) Başkanlığı'na İltifat Necefli yeniden seçildi. MAGDER Marmara genel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren Marmara Gazeteciler Derneği (MAGDER) Başkanlığı'na İltifat Necefli yeniden seçildi. MAGDER Marmara genelinde yeni yapılanma kapsamında olağanüstü genel kurula gitmişti.

Gebze Ticaret Odası meclis salonundaki genel kurula Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası'nda görev yapan gazeteciler katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan MAGDER Başkanı İltifat Necefli, "Bu kongre olağanüstü bir kongredir. Derneğimize olan katılımı çoğaltmak ve yönetimi yeni arkadaşlarımızla paylaşmak için kongreye gittik. Amacımız Marmara genelinde yapılanarak mesleki anlamda derneğimizi daha faal hale getirmektir." dedi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet raporunun okunmasının ardından divan başkanı Yüksel Ercan, İltifat Necefli başkanlığındaki listeyi delegelerin oyuna sundu. Yeni yönetim MAGDER delegelerinin oy birliği ile seçildi. İltifat Necefli başkanlığındaki yeni yönetim, Mesut Işık, Şenol Aydın, Abbas Sır, Levent Altun, Ergün Ün, ve Murat Dağdeviren'den oluştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile