Jandarma Ekipleri 85 Bin Lira Degerinde Kaçak Içki Ve Sigara Ele Geçirdi

Jandarma Ekipleri 85 Bin Lira Degerinde Kaçak Içki Ve Sigara Ele Geçirdi

Eskisehir’de jandarma ekiplerinin yaptigi operasyon sonucu çok sayida bandrol ve hologramsiz içki ve paketli sigara ele geçirilirken, 2 kisi hakkinda islem yapildi.

Edinilen bilgilere göre, Eskisehir Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ve Çukurhisar Jandarma Karakol Komutanligi ekiplerince operasyon düzenlendi.

Ekipler tarafindan Hisar Mahallesi’nde ikamet eden süpheli bir sahsin temin ettigi bandrol ve hologram bulunmayan içkileri müsteri buldukça sattigi ve deposunda sakladigi ögrenildi. Yapilan fiziki ve teknik takip sonucunda süpheli, Tepebasi Ilçesi Hisar Mahallesi’nde bulunan baska bir bir sahistan bandrolsüz ve hologramsiz degisik markalarda 57 sise içki ve 99 paket sigara alirken suçüstü yakalandi.

Süpheli sahislarin evlerinde yapilan aramalarda degisik markalarda 41 sise bandrolsüz ve hologramsiz içki ile 1 adet ruhsatsiz tek kirma av tüfegi ele geçirildi. Ekiplerin çalismalari sonucunda toplamda piyasa degeri 85 bin lira olan 98 sise viski, 99 paket sigara ve 1 adet tek kirma ruhsatsiz av tüfegine el konuldu.

Operasyon çerçevesinde yakalanan 2 süpheli sahis ifadesi alinmasinin ardindan serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile