Kahveseverlerin Merakla Bekledigi Festival Basladi

Kahveseverlerin Merakla Bekledigi Festival Basladi

Kahve tutkunlarinin heyecanla bekledigi kahve festivali bugün kapilarini açti. Festivalde dünyaca ünlü markalarin kahve makinalarindan çikan kahvelerle tadim yapilacak.

Her yil on binlerce katilimciya ev sahipligi yapan Istanbul Kahve Festivali bu yil yeni adresi olan Tersane Istanbul’da 14- 17 Eylül tarihleri arasinda gerçeklesecek. Festival boyunca Philips kahve makineleri deneyim alanini ziyaret eden kahve tutkunlari, Türkiye’nin bir numarali kahve makinesi olan Philips LatteGo tam otomatik espresso makineleri ile kaliteli kahve deneyimi yasarken, sektör uzmanlari ve özel konuklarla bir araya gelecek.

Geçtigimiz dönemde Philips Ev Aletleri, sirket adini global çapta Versuni olarak degistirdigini duyurmustu. 16 Eylül Cumartesi günü 18.00- 18.45 saatlerinde, Coffee Manifesto Barista Egitmeni Koray Erdogdu sunumuyla gerçeklestirilecek "kendi evinin baristasi ol" söylesisiyle, profesyonel ve lezzetli kahve hazirlama konusunda pratik bilgiler paylasilacak.

LatteGo, tüketicilerin ihtiyaçlarina yanit vererek, özgün kahve sanatlarini olusturma firsati sunuyor. 17 Eylül Pazar günü 17.00- 17.45 saatlerinde, ünlü tasarimci Mert Çelebi rehberliginde gerçeklesecek ‘Philips ile Linol Baski Atölyesi’ çalismasiyla, katilimcilar kahve tutkusu ve sanati bir arada deneyimleme firsati yakalayacak.

Versuni Türkiye Pazarlama Lideri Nil Sahinbasoglu, "Versuni’de, evleri yuvaya dönüstüren çok yönlü ve benzersiz ürünler olusturuyoruz. Dijital teknoloji, ev yasaminin gelecegini belirleyen gücümüzdür ve isimizin merkezinde tuttugumuz tüketici ihtiyaçlarina cevap verecek ürünleri sunmamizda en büyük yardimcimiz. Ürünlerimizin her biri, tüketicilerin yasam tarzlarini gelistirmek, evdeki hayatlarini kolaylastirmak ve iyilestirmek için tasarlandi. Kahve makinelerimizde basardigimiz rekor seviyede büyümenin bu çabalarin bir sonucu oldugunu görüyorum. Herkesin ‘kendi evinin baristasi’ olarak, favori kahvelerini en sevdikleri sekilde hazirlamalarina olanak saglayan kahve makinelerimizle, tüketicilerimizin begenisini ve güvenini kazanmaya devam ediyoruz. Pazardaki payimiz da bu basarimizi destekliyor. Son dönem raporlarina göre Türkiye’deki kahve makinesi pazarinda “Tam Otomatik Espresso Makineleri” kategorisinde lider marka olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. “Philips LatteGo Espresso Makinesi” ürünümüz ile de tüketicilerin oylariyla YILIN SEÇILMIS ÜRÜNÜ olduk. Tüketicilerimizin deneyimiyle taçlanan bu basarimizin mutlulugunu Istanbul Kahve Festivali’nde katilimcilarla bir araya gelerek paylasacak, keyifli anlar yasayacagiz’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile