Karadeniz'e Giren 16 Yasindaki Çocuk Kayboldu

Karadeniz'e Giren 16 Yasindaki Çocuk Kayboldu

Çorum’dan Düzce’nin Akçakoca ilçesine bayram tatiline gelen 16 yasindaki Ibrahim Kolcu, denizde kayboldu. Çocugu arama çalismalarina baslandi.

Çorum’dan Akçakoca’ya tatile gelen Kadir Kolcu ve ailesi sabah saatlerinde denize girdi. Dalgali denizde yardim çigliklarini duyan vatandaslar 5 kisilik ailenin 4’ünü denizden kurtarirken, 16 yasindaki Ibrahim Kolcu ise kayboldu. Dalgali denizde vatandaslari uyarmak istediklerini fakat denizden bir ailenin yardim çigliklarini duyduklarini belirten Burak Buldu, “Sabah saatlerinde dalgali denize giren aileyi uyarmak amaci ile yanlarina gelirken, bir anda yardim çigliklarini duyduk ve bogulduklarini fark ettik. Arkadasim ile beraber 5 kisilik aileden 4 kisisini kurtardik ama geride kalan bir çocugu göremedik. Önce anneye ardindan babaya müdahale ettik. Anne çiktiginda cansizdi. Daha sonra kendine geldi. Çocugu hala ariyoruz beklemedeyiz. Bu dalgali havalarda kimsenin denize girmesini istemiyoruz, uyariyoruz” ifadelerini kullandi.

Hem havadan, hem denizden araniyor

Çayagzi sahiline gelen arama kurtarma ekipleri dron ile havadan arama çalismalarina devam ederken, su alti ekipleri de denizden çalismalarini sürdürüyor. Sahil Güvenlik ekipleri de 16 yasindaki Ibrahim Kolcu’nun arama çalismalarini sürdürürken, bölgede bulunan ailesi ise acili bekleyisini sürdürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile