Kastamonu Muhtarlar Dernegi Baskani Yapicioglu, Güven Tazeledi

Kastamonu Muhtarlar Dernegi Baskani Yapicioglu, Güven Tazeledi

Kastamonu Muhtarlar Dernegi’nin genel kurulunda mevcut baskan Muammer Yapicioglu, güven tazeledi.

Kastamonu Muhtarlar Dernegi 3’üncü Olagan Genel Kurul Toplantisi Serife Baci Ögretmenevi Salonu’nda yapildi. Seçime tek aday olarak giren Kastamonu Muhtarlar Dernegi Baskani Muammer Yapicioglu tekrar seçilerek güven tazeledi. Divan Baskanligini Ahmet Sirin, Katip Üyeliklerini de Engin Kethüdaoglu ve Sezgin Durmus’un yaptigi genel kurula, Vali Meftun Dalli, AK Parti Il Baskani Hasan Yagcioglu, Il Genel Meclisi Baskani Dogan Ünlü, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk, AK Parti Ilçe Baskani Akif Güzel, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Kastamonu Sube Baskani Hüseyin Mahmutoglu, Kastamonu Muhtarlar Dernegi Üyeleri ve çok sayida davetli katildi.

Genel kurulda Sevil Ortaoruç tarafindan okunan yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporu oy birligiyle kabul edildi.

Kastamonu Muhtarlar Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Muammer Yapicioglu’nun Yönetim Kurulu Asil Üyeligine, Hüseyin Karabacakoglu, Nadir Bagçacioglu, Sükrü Maden, Seyfettin Türkmenoglu, Muzaffer Kabul, Seda Böcüoglu, Hasan Kalenderoglu, Mehmet Uzunoglu, Atilla Yamakoglu, Ismail Kedioglu, Muhittin Reçberoglu, Ahmet Yiyit, Nihat Akmanoglu ve Mustafa Tüfekcioglu seçildi. Denetim Kurulu Asil Üyeligine, Halil Ibrahim Arici, Muhsin Yasar, Yasar Bayraktaoglu ve Üst Kurul Delegeligine de, Muammer Yapicioglu, Hüseyin Karabacakoglu, Nadir Bagçacioglu, Sükrü maden ve Seyfettin Türkmenoglu seçildi.

Genel Kurulda konusan Kastamonu Muhtarlar Dernegi Baskani Muammer Yapicioglu, “2015 yilinda kurulan Kastamonu Muhtarlar Dernegi kemikleserek, güçlenerek bugünlere geldi. Sizlerin destegiyle geldi. Özgür iradenizle çalismayi takdir etmeniz dogrultusunda bu noktalara geldi. Bizler de sizlere mahcup olmama adina 7-24 emrinizde oldugumuzu siyasetimizle devletimizle bir bütün olarak yaninizda olacagimizin bilinmesini arz ediyor. Bu süreçlerde güzel günler yasadik, üzüntülü günler yasadik. Ben de bir aci yasadim. Benim muhtarlarim beni yalniz birakmadi. Yaptigimiz isler kutsal. Kastamonu, kadim bir sehir, muhtarlik tarihinde de ilklerin sehri ve muhtarligin 199. yilindayiz Osmanli döneminden bu tarafa. Bundan dolayi Kastamonu’da muhtar olarak görev yapmak. Bu serefe layik olmak Herkese de nasip olmuyor. Bundan dolayi ben sizleri cani gönülden kutluyorum” dedi.

Vali Meftun Dalli ise, “Bugün Muhtarlar Derneklerimizden birinin genel kurulunu yapiyoruz. Bugün gelen kurula katildik, sizleri görmenin mutlulugunu hep birlikte burada yasayalim istedik. Öncelikle genel kurulunuzun hayirli olmasini diliyorum. Hayirli hizmetlere vesile olmasini diliyorum. Yeniden seçilen bütün muhtarlarimiza, bir kere daha seçilen bütün muhtarlarimiza tebriklerimi buradan arz ediyorum. Hepsine, ailelerine, köylerine, mahallelerine hayirli ugurlu olsun bu seçim. Insallah simdiye kadar oldugu gibi bu dönemde de sevgili hemserilerimizle devlet arasinda, devletle sevgili hemserilerimiz arasinda çok güzel köprü vazifesi görmeye devam edecekler. Onda hiç kusku yok. Ben hep söylüyorum, Il Genel Meclisi Üyelerime de geçen söyledim. Simdi muhtar olmadan önce normal vatandasken masanin bir tarafindasiniz. Hep oradan bakiyorsunuz böyle. Iste tabi orasi isteme yeri. Ihtiyaciniz varsa en basta muhtardan baslayarak sonra Dogan Bey’e dogru isi evrilterek bize ilgili herkeslere gidip ne yapiyorsunuz? Bizim su ihtiyacimiz var diyorsunuz, haklisiniz. Yani göreviniz o zaten. Ama simdi seçildiniz. Muhtar oldunuz artik. Devletimizin elbette vatandasimiza hizmet sunmak için ayirdigi bütçeleri, verdigi imkanlari, araçlari, gereçleri en optimum meshur tirnak içerisinde o kelimeyi biliyorsunuz. Yani en etkin, en yararli, en kullanisli sekilde onlarin hizmetine sunmak hepimizin görevi. Ama dedigim gibi bütün bu isler bir bütçe meselesidir. Dolayisiyla olmayan bir seyi kimseye veremezsiniz. Yok, yoktur biliyorsunuz. O noktada da isin bu tarafina da hep birlikte bakarak eldeki imkânlarimizi önümüzdeki dönemde hep birlikte insallah kiymetli hemserilerimizin, degerli vatandaslarimizin hizmetine sunmanin çabasi, gayreti içerisinde olacagiz. Bu noktada Cenab-i Hak yar ve yardimcimiz olsun. Insallah yüzümüzün akiyla bu dönemde hep beraber sizler bizler artik bizim ne kadar seyimiz var onu Cenab-i Hak bilir tabi ama kullanmaya devam ederek bu süreci güzel bir sekilde geçirmemizi temenni ediyorum. Tekrar o noktada Allah yar ve yardimcimiz olsun diyorum. Tekrar sizleri saygiyla, sevgiyle selamliyorum. Insallah çikacak sonuçlar. Derneginize ve ilimize hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile