Kaymakam, Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye Hediye Etti

Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, İlyaslar beldesinde 23 yıl önce geçirdiği bir trafik kazası sonucu felç olan İsmail Sümen'e akülü araba hediye etti.

Kırkağaç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat eden İsmail Sümen'e, Kaymakamı Ali Sırmalı'nın desteğiyle Vakıf tarafından tahsis edilen akülü araç, Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törenle,teslim edildi.

Kaymakamı Ali Sırmalı, engelli vatandaşlara her zaman öncelik verdiklerini ve onları yalnız bırakmak istemediklerini, her zaman maddi ve manevi yardım sunmaya çalıştıklarını belirterek, engelli vatandaşlara yardımların devam edeceğini söyledi.

Akülü aracı teslim alan ve duyduğu mutluluğu dile getiren Sümen, ''Evden komşularıma bile gidemiyordum. Şimdi bu akülü araba sayesinde kimsenin yardımına muhtaç kalmadan gezmeye gidebileceğim. Bana bu imkanı sağlayan başta Kaymakamımız Ali Sırmalı olmak üzere herkese teşekkür ederim'' dedi.

İlyaslar Belediye Başkanı Osman Çelikel de, İsmail Sümen'in akülü arabası ile evinden daha rahat girip çıkabilmesi için kaldırımlarda gerekli düzenlemenin yapılacağını kaydetti.

Törende, Vakıf Müdürü Ayten Günal da hazır bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile