Kaymakam Trafik Denetimi Yapti

Kaymakam Trafik Denetimi Yapti

Samsun’un Kavak Kaymakami Erdem Karanfil, “Karayolu Trafik Güvenligi ve Karayolu Trafik Haftasi” kapsaminda yapilan etkinlikte sürücülere trafik kurallarina uymanin önemini anlatti.

Trafik Haftasi’nin önemini vurgulamak ve toplumun trafik kurallarina uyumunu artirmak, trafikteki güvenligi saglamak amaciyla Kavak Adnan Menderes Caddesi üzerinde yapilan uygulamaya katilan Kaymakam Karanfil, trafik polisleri ile birlikte sürücülere uyarici bilgiler verdi.

Etkinlikte yaptigi konusmasinda bu gibi günler ve haftalarin çok önemli oldugunu söyleyen Kaymakam Karanfil, ”Bakanligimiz her yil Karayollari Trafik Haftasi münasebetiyle bir takim etkinlikler düzenleyerek bu konuda farkindalik olusturup, toplumumuzda bu konuyla alakali bilinç gelistirmesini sagliyor. Bugun de ilçemizde yaptigimiz bu etkinlik ile sürücülerimizin trafik bilincini gelistirmek, onlara bir takim trafik kurallariyla ilgili kurallari hatirlatma adina çalismalar yapiyoruz” dedi.

Konusmasinda Kavakli miniklere bir çagrida bulunan Kaymakam Erdem Karanfil, “Yavrularimiz aslinda bizim fahri müfettisligimizi en güzel sekilde yapiyorlar. Bir anne ve baba için en güzel uyari arabaya bindiklerinde çocuklarinin yaptigi uyaridir. Bu nedenle yavrularimiz arabaya bindiklerinde anne ve babalarini emniyet kemeri takmalari, hiz yapmamalari ve kurallara uymalari konusunda uyarsinlar. Çünkü onlarin uyarisi bizlerin daha hassas olmasini sagliyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile