Kazada Hayatını Kaybedenlerden 3'ü Kelkit'te Toprağa Verildi

Kelkit ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 11 kişiden 3'ü Kelkit'te toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Halis Keskin ve Temel Keskinoğlu için Babakonağı köyündeki camide düzenlenen cenaze törenine, yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ile vatandaşlar katıldı.

Gümüşhane Müftüsü Süleyman Aktaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Halis Keskin ve Temel Keskinoğlu'un cenazesi köy mezarlığında defnedildi.

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Alkan'ın cenazesi ise ilçeye bağlı Akdağ köyündeki camide kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Bu arada, kazanın ardından yaralı olarak kaldırıldığı Erzincan Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Süleyman Şanlı da hayatını kaybetti. Şanlı'nın cenazesi, Şiran ilçesine bağlı Çatmalar köyünde yarın toprağa verilecek.

Öte yandan, kazada ölenlerden Ömer Sarıca'nın cenazesi Erzincan'a, Elif Şahan ve Yüksel Gür'ün cenazesi Giresun'a, Rıdvan Serici'nin cenazesi ise Malatya'ya gönderildi.

Muhabir: Osman Yetim-İbrahim Özdemir / Tuğba Yardımcı Mısır

Yayıncı: Murat Kaban
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile