Kent Konseyi Kadın Meclisinden İzgioğlu’na Ziyaret

Kent Konseyi Kadın Meclisinden İzgioğlu’na Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana’nın siyasi, iktisadi olmak üzere her alanda gelişimi için kadınların üretiminden yararlanılması gerektiğini söyledi.

Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Akça ve Yürütme Kurulu üyeleri, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Akça, ziyareti sırasında Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak düşündükleri, üzerinde çalıştıkları projeler hakkında bilgi verirken, Kadın Meclislerinde alt çalışma gruplarında partilerden de temsilci bulunmasını arzu ettiklerini bildirdi. Akça, bu arada MHP’de kadınlara verilen önem ve değerin toplum olarak mutlulukla izlendiğini kaydetti.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, kadınlara büyük önem verdiklerini, onların hemen her alanda güçlenmesi noktasında pozitif ayrımcılık yaptıklarını vurguladı.

Bir kentin gelişimi, sorunlarının daha akılcı ve kalıcı çözümlere kavuşturulması hususunda da kadınlardan yararlanmak gerektiğini ifade eden İzgioğlu, “İnsan ruhunda ezelde var edilen güzelliğin yansıtılması noktasında kadınlar daha bir mahirdir. Kadınsız dünya yarım kalır. Kadın elinin değmediği evde zarafet tamamlanmaz, belki de hiç olmaz. Dolayısıyla bir kentin siyasi, iktisadi, içtimai ve sair hemen her alanda gelişimi; fiziki, mimari güzelliği, estetiği için de kadınlardan, onların üretkenliklerinden yararlanılması gerekir diye düşünüyorum. Adana’ya bir de kadın gözünden bakmak, onların penceresinden değerlendirmek lazım geldiğine inanıyorum. Bu alanda sorunlu olan Adana, umarım kadınların sihirli gücünden daha fazla istifade ettiği bir süreçte ilerler” dedi.

Ziyarette MHP İl Başkan Yardımcısı Elif Işıl Kılıçarslan, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Hatice Nazlı Yakıcı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Derya Göksuçukur da hazır bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile