Kızıltepe'de İftar Çadırına Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi

Kızıltepe'de İftar Çadırına Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi

Mardin'in Kızıltepe Belediyesi, Şahkulubey Caddesi eski muhtarlar sitesi üzerinde kurduğu Ramazan çadırında her gün 500 kişiye iftar yemeği veriyor

Mardin'in Kızıltepe Belediyesi, Şahkulubey Caddesi eski muhtarlar sitesi üzerinde kurduğu Ramazan çadırında her gün 500 kişiye iftar yemeği veriyor. İftar çadırına vatandaşlar bu yıl da yoğun ilgi gösterdi.
Kızıltepe Belediye Başkanı Vekili Şerife Alp, Ramazan ayı nedeniyle iftar çadırında vatandaşlara yemek dağıttı. İftar çadırında vatandaşları, Belediye Meclis üyeleri, parti yöneticileri, kadın kolları ve belediye personeli de yalnız bırakmadı. Ramazan ayının insanlara paylaşmanın öneminin ne demek olduğunu bir kere daha hatırlattığını belirten Başkan Vekili Alp, ''Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir Ramazan ayı geçirmelerini diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da
iftar çadırı geleneğini devam ettiriyoruz. Her gün bir hayırseverimiz burada yemeğin finansmanını üstleniyor. Ancak iftar organizasyonunu belediye olarak biz yapıyoruz. Böylelikle hem Ramazan ayını yaşamış oluyoruz, hem de vatandaşlarımızla beraber iftar imkanı buluyoruz'' dedi.
Öte yandan Her Perşembe akşamı saat 20.30'da düzenlenecek ''İlahi Konseri'' etkinliğine tüm Kızıltepe halkı davet edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile