Körfez Belediye Baskani Sögüt, BBP Ilçe Baskani Ile Görüs Alisverisinde Bulundu

Körfez Belediye Baskani Sögüt, BBP Ilçe Baskani Ile Görüs Alisverisinde Bulundu

BBP Ilçe Baskani Bayram Kurtaran ve yönetimiyle bir araya gelen Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, karsilikli görüs alisverisinde bulunarak, "Her gün gelisen ve güzellesen bir ilçeyiz. Ilçedeki ulasim aksini her gün genisletirken, sosyal yasam alanlarini da Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ile birlikte çogaltiyoruz" dedi.

Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, Büyük Birlik Partisi Ilçe Baskani Bayram Kurtaran ve yönetimini ziyaret etti. Baskan yardimcisi Ibrahim Çirpan’in da katildigi ziyaret dolayisiyla tesekkür eden ilçe baskani Bayram Kurtaran, "Baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum. Bizler de görüyoruz ki Körfez için gerçekten 7/24 görevinin basinda. Bizim ilettigimiz konulara da hassasiyetle yaklasiyor. Bu da Cumhur ittifakinin ruhunun ne kadar saglam oldugunun göstergesi" dedi.



Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt de Cumhur Ittifakinin birlikteligine vurgu yaparak, "Körfez’de de Türkiye genelinde yakalanan uyumunun en güzel örneklerinden birini görebiliyoruz. Bu anlamda ittifak ortaklarimiza ayrica tesekkür etmek istiyorum. Biz de bu güçle Körfezimize en iyi sekilde hizmet etmek adina gecemizi gündüzümüze katarak ekibimizle birlikte çalisiyoruz. Amacimiz Körfez’de her vatandasimizin mutlu bir sekilde yasayabilecegi, güzel bir ilçe olusturmak. Her gün gelisen ve güzellesen bir ilçeyiz. Kent kuzeye dogru büyürken, bu dogrultuda da adimlar atiyoruz. Ilçedeki ulasim aksini her gün genisletirken, sosyal yasam alanlarini da Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ile birlikte çogaltiyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile