Kütahya'da 'Bayraminiz Kemerli Olsun' Hatirlatmasi

Kütahya'da 'Bayraminiz Kemerli Olsun' Hatirlatmasi

Kütahya Valisi Ali Çelik, “Bayraminiz kemerli olsun" sloganiyla yapilan trafik denetimine katildi.

Eskisehir-Kütahya karayolunda olusturulan uygulama noktasini ziyaret eden Vali Çelik, sürücüleri trafik kurallari hakkinda bilgilendirdi.

Emniyet kemeri kullanimi, hiz ihlalleri, cep telefonu gibi konularda hatirlatmalarda bulunan Vali Çelik, kurallara uyan sürücülere tesekkür ederek bayramlarini tebrik etti.

Trafik kurallari hakkinda bilgilerin yer aldigi brosürleri dagitan Vali Çelik, araçlardaki çocuklara da kirmizi düdük hediye ederek karsilastiklari kural ihlallerinde kullanmalarini istedi.

Alinan tedbirler hakkinda bilgi veren Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürü Fatih Çakir, “Her 10 kilometrede ve sehir merkezinden geçmekte olan tüm sinyalize kavsaklarda ekiplerimizi görevlendirdik” dedi.

Tüm tedbirlerin alindigini belirten Vali Ali Çelik, “Bütün arkadaslarimiz sahada, görev basinda. Kazasiz, belasiz bir bayram trafigi diliyoruz” diye konustu.

Kural ihlali yapan sürücü ve yolculara yasayabilecekleri olumsuzluklar konusunda bilgi verilen "Yasam tüneli"ni de ziyaret eden Vali Çelik, yüzlerce sürücünün çadirda trafik kurallari hakkinda bilgilendirildigini söyledi.



Vali Çelik’e Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Murat Kirbaç ile Emniyet Müdürü Necmettin Koç eslik etti.(EFE-)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile