Mamak Belediye Başkanı Akgül Minik Öğrencileri Ağırladı

Mamak Belediye Başkanı Akgül Minik Öğrencileri Ağırladı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamaklı öğrencilerimizin en güzel şekilde eğitim alması için her türlü desteği sağlıyoruz” dedi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Anaokulunun minik öğrencilerini misafir etti. Okul Müdürü Ayşe Sülün ve öğretmenlerin de katıldığı ziyarette minikler, Akgül’e kendi yaptıkları kuş yuvasını hediye etti. Çalışmaları hakkında Akgül’e bilgi veren Okul Müdürü Sülün, “Başkanım öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte 170 adet kuş yuvası yaptık. Bu kuş yuvalarını Mamak’ta bulunan resmi kurum, kuruluş ve okullara dağıtacağız” diye konuştu.

Gelecek için her zaman Mamaklı öğrencilerin ve eğitimcilerin yanında olduğunu dile getiren Akgül, “Mamaklı öğrencilerimizin en güzel şekilde eğitim alması için her türlü desteği sağlıyoruz” ifadesini kullandı.

AB tarafından geliştirilen “e-öğrenme” platformu olan “e-twinnig” üzerinden Başkent’te proje geliştiren tek okul olan Mamak Belediyesi Anaokulu, 7 ilde bulunan okullarla birlikte çocuklara hayvan sevgisini aşılıyor. Proje çalışmaları hakkında da Akgül’e bilgi veren Okul Müdürü Sülün, “Geliştirdiğimiz projemizin ismi ‘aman kedi yemesin seni’. Bu proje ile çocuklara hayvan sevgisini, hayırseverlik ve iyilik duyguları aşılıyoruz” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile