MASKI Ekipleri Konteyner Kente Içme Suyu Hatti Dösüyor

MASKI Ekipleri Konteyner Kente Içme Suyu Hatti Dösüyor

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, 10 ilde etkili olan deprem felaketinin merkez üslerinden biri olan Pazarcik ilçesine giderek, bölgede görev yapan Manisa Il AFAD Müdürü Güray Karakaya’dan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, deprem felaketinin yasandigi Kahramanmaras’ta da yaralarin sarilmasi için çalisiyor. MASKI Genel Müdürü Burak Aslay da depremin merkez üssü olan Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesine gitti. Aslay’a, Elektrik Makine ve Malzeme Ikmal Dairesi Baskani Kemal Anaç da eslik etti. Aslay, Pazarcik’ta görevli olan Manisa Il Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Güray Karakaya’ya ile bir araya gelerek, yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi.

“Devletimiz ve milletimiz kenetlendi”

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, “Deprem bölgelerine Manisa’miz da tüm gücüyle yardima kostu. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün talimatlariyla biz de idare olarak vatandaslarimizin yarasini sarmak için is makinelerimizi, araçlarimizi ve personelimizi deprem bölgesine gönderdik. Su an içme suyu ekiplerimiz Pazarcik ilçemizde deprem felaketi sonrasinda kurulan konteyner kente su ulastirmak için hat dösüyor. Ekiplerimiz ayrica, deprem nedeniyle zarar gören hatlarda da tamir isleri yapiyor. Yine Kahramanmaras’ta gerek kamu kurumlarina ve gerek askeri bölgelerimize gerekse de bölgedeki arama kurtarma ekipleri ve vatandaslara içme suyu tankerimizle su tasiyoruz. Ekmek üretimi için kurulan alanlarda da üretimin aksamamasi için ekiplerimiz su ihtiyacini karsiliyor. Devletimiz ve milletimiz kenetlendi. Bu zor günleri de insallah hep birlikte asacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile