MHP Samsun'dan 'Samsun Için Birlikte El Ele' Tanitim Toplantisi

MHP Samsun'dan 'Samsun Için Birlikte El Ele' Tanitim Toplantisi

SAMSUN – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Il Baskanligi tanitim toplantisindan konusan Il Baskani Burhan Mucur, Samsun’da yeni zaferler kazanmak için kollari sivadigini söyledi.



MHP Samsun Il Baskanligi, Samsun Büyüksehir Belediyesi Sehit Ömer Halisdemir Toplanti Salonu’nda "Samsun için Birlikte El Ele" temali bir tanitim toplantisi düzenledi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan program, protokol konusmalari ile devam etti.

Baskan Mucur: “Samsun’da yeni zaferler için kollarimizi sivadik ve ‘Bismillah’ dedik’

Toplantida konusan MHP Samsun Il Baskani Burhan Mucur, “Bugün bu salonda heyecanimiza ortak olan, yillarca teskilatlarimizda can siperhane mücadele etmis, partimizin ilimizde basarisi için elinden geldigince emek sarf etmis kiymetli yol büyüklerimizle Allah nasip ederse sevdamizin sehri Samsun’da yeni zaferler için kollarimizi sivadik ve ‘Bismillah’ dedik. Samsun hiç süphesiz Türk tarihinde oldugu kadar Milliyetçi ülkücü hareketin tarihinde de apayri öneme sahiptir. Biz bu sehre sevdaliyiz, biz bu sehrin can damariyiz. Hizmet askimiz, genç ve dinamik ekibimiz bu sehre hizmete hazir ve nazirdir. Ben ve arkadaslarim küskünlükleri, darginliklari bir kenara birakarak her bir dava arkadasimizla her bir hemserimizle yol yürümek istiyoruz. Niyetimiz halis, nefesimiz kadimdir. Biliyoruz ki bizi bu kutlu yolda yalniz birakmayacak ve her daim arkamizda dag gibi duracaksiniz. Birlikte yol yürüyecek, bu kutlu sancagi layikiyla tasimamizda kader birligi yapacagiz. Bu vesile ile hareketimizin filizlenip meyve vermesinde emegi olan, tas medreseleri Yusufiye yapan kiymetli büyüklerimizi, dava sehitlerimizi, gazilerimizi rahmet minnet ve sükranla yad ediyor ve o mücadelelerin içinden gelen ve bugün bizlerle birlikte olan degerli sahsiyetleri de saygi ve hürmetle selamliyorum. Içinizden çikmis, hiçbir gün davasindan taviz vermemis, siyasi ve is hayatinda zikzak yapmamis, amaci partisine, davasina ve Samsun’a hizmet aski olan bu arkadasiniz, evladiniza güveniniz, desteginiz ve dualariniz için ayri ayri tesekkür ediyor, varliginizin benim ve arkadaslarimiz için ayri bir öneme sahip oldugunu vurgulamak istiyorum.” dedi.



MHP’nin Samsun’da yükselise geçecegini ifade eden MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. Ilyas Topsakal, “Birbirimizi desteklersek, birbirimizi gönül gönüle birlestirirsek o zaman ülkemiz ve dünyamiz, özellikle Samsun’umuz kazanacaktir. Biz bu sehirde köyümüzden baslayarak ülkemizde huzurlu ve mutlu olacagiz. Bizler çok büyük bir davanin neferleriyiz. Biz kisisel düsünmeyiz. Hiçbir ülkücü kendisini düsünmez. Ülkücüler önce milletini sonra devletini hatta dünyayi kendinden önce düsünür.” diye konustu.

Öte yandan Devlet Bahçeli’nin Samsun’a ilk kez genel baskan olarak geldigi 25 Nisan 1998 tarihinde ‘Iktidara Yürüyüs’ mitinginin düzenlendigi Cumhuriyet Meydani’nda çekilen fotografi, Il Baskani Burhan Mucur tarafindan milletvekili Ilyas Topsakal’a hediye edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile