Motosikletle Otele Dönen Turistlere Arkadan Gelen Motosiklet Böyle Çarpti Açiklamasi 3 Yarali

Motosikletle Otele Dönen Turistlere Arkadan Gelen Motosiklet Böyle Çarpti Açiklamasi 3 Yarali

Antalya’nin Manavgat ilçesinde kiraladiklari motosiklet ile kaldiklari otele dönmekte olan Alman turistler, arkalarindan gelen motosikletin çarpmasi sonucu yaralandi. Güvenlik kamerasina yansiyan kazada arkadan gelerek turistlerin bulundugu motosiklete çarpan motosikletin sürücüsü de agir yaralandi.



Kaza, Sorgun Bogaz mevkiinde yasandi. Edinilen bilgiye göre Sorgun bölgesinde bir otelde tatil yapmakta olan Alman turistler Marlon Sky Wedder (20) ve Florian Hilverz (18) kiraladiklari motosiklet ile Manavgat’a gezmeye gitti. Aksam otelin kapisina gelerek, otele dönmek için bekledikleri sirada Marlon Sky Wedder’in kullandigi 07 BFC 775 plakali motosiklete, ayni istikamette seyir halindeki Ahmet Nalbant’in (22) kullandigi 07 BAN 641 plakali motosiklet arkadan çarpti.

Güvenlik kameralarina saniye saniyesine yansiyan ve ortaligin savas alanina döndügü kazada motosiklet sürücüsü Marlon Sky Wedder (20) ile ayni motosiklette yolcu olarak bulunan Florian Hilverz (18) ve diger motosiklet sürücüsü Ahmet Nalbant yaralandi. Yaralilar 112 saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulanslarla hastaneye kaldirilirken 22 yasindaki Ahmet Nalbant’in hayati tehlikesinin oldugu bildirildi.

Kazanin oldugu esnada her iki motosikletin de karsi yönden gelmekte olan otomobilin altinda kalmaktan son anda kurtulduklari görüldü.



Yetersiz ehliyet, gizli plakadan ceza

Arkadan çarpan motosiklet sürücüsüne Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi trafik ekipleri tarafindan yetersiz ehliyetten 6 bin 439 TL, motosikletin plakasini okunmayacak sekilde kapatmaktan 2 bin 647 TL olmak üzere toplam 9 bin 86 TL para cezasi uygulandi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile