Müdür Asçi, Derece Yapan Ögrencileri Makaminda Agirladi

Müdür Asçi, Derece Yapan Ögrencileri Makaminda Agirladi

Adiyaman Il Milli Egitim Müdürü Ramazan Asci, 2023 yili Yüksekögretim Kurumlari Sinavinda (YKS) derece yapan ögrencileri ve beraberinde okul müdürleri ve ögretmenlerini kabul etti.

Ölçme, Seçme ve Yerlestirme Merkezince (ÖSYM) 17-18 Haziran’da gerçeklestirilen YKS sinav sonuçlari 20 Temmuz 2023 tarihinde açiklanarak adaylarin erisimine açildi.

Il Milli Egitim Müdürü Ramazan Asci, il genelinde ilk bine giren ögrencilerden ziyarete gelen, Altinsehir Anadolu Lisesinden Osman Türkan ve Emine Küçükkaya, Adiyaman Fen Lisesinden Ahmet Taha Kaya, TOBB Anadolu Kiz Imam Hatip Lisesinden Atike Rüveyda Simsek, Kahta Borsa Istanbul Fen Lisesinden Veysel Ardiç ve Kahta Anadolu Imam Hatip Lisesinden Harun Yerli’yi makaminda kabul etti. Ögrencilerle yakindan ilgilenen Asci, ögrencilerin basariya ulasmalarinda emekleri olan ögretmenlerine, ailelerine ve okul idarecilerine tesekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Ögrencilerin gelecek planlari hakkinda bilgi alan Asci, ögrencileri çesitli hediyelerle ödüllendirdi.

Ziyaret sonrasi açiklamalarda bulunan Asci, "Sizler, gelecegimizin teminati olan gençlerimizsiniz. YKS gibi önemli bir sinavda bu dereceleri elde etmek gerçekten büyük bir basaridir. Sizlerin azim ve gayreti, ailelerinizin ve ögretmenlerinizin destekleriyle taçlanmistir. Simdi önünüzde nice basarilara kosacaginiza inancim tam. Sizleri tebrik ediyor, basarilarinizin devamini diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile