Müdür Yilmaz Açiklamasi 'Ögrencilerin Moral Ve Motivasyonlari Önemli'

Müdür Yilmaz Açiklamasi 'Ögrencilerin Moral Ve Motivasyonlari Önemli'

Hakkari Il Milli Egitim Müdürü Nurettin Yilmaz, sinavlara hazirlik sürecinin son virajinda ögrencilerin moral ve motivasyonlarini yüksek tutabilmenin çok önemli oldugunu söyledi.

Halk Egitim Merkezi Müdürlügünün konferans salonunda düzenlenen okul müdürleri toplantisinda konusan Müdür Yilmaz, Türkiye genelinde binlerce ögrencinin katildigi büyük ölçekli 4. sinav sonuçlarina ait ayrintilarini okul müdürleriyle paylasti. Yilmaz, "Bakanligimizin öncülügünde, Valimiz Ali Çelik’in liderliginde, temel hedefimiz ögrencilerimizi en iyi sekilde hazirlamaktir. Sene basindan bu yana ögrencilerimize, çok sayida kitap temin eden; ayrica ölçme merkezimize baski makinasi alarak il geneli 8 ve 12. siniflarimiza kazanim degerlendirme sinavinin uygulanmasina vesile olan Valimiz Ali Çelik’e de sükranlarimizi sunariz. Bu yaptigimiz sinavlarin ve okullarimizda yaptigimiz takviye kurslarimizin faydasini görmeye basladik” dedi.

Toplantinin sonunda, sinavlara hazirlik sürecinin son virajinda ögrencilerin moral ve motivasyonlarini yüksek tutabilmenin önemine dikkat çeken Müdür Yilmaz, Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin tarafindan imzalanarak gönderilen ve Türkiye genelindeki tüm okullar içerisinde ilk 40 okulun arasinda yer alarak “Çevre Berati Belgesi”ni almaya hak kazanan Sermaye Piyasasi Kurulu Ortaokulu Müdürü Mehmet Gür’e belgeyi takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile