NEÜ 3. Uluslararasi Dis Hekimligi Kongresi Ve Fuari Basliyor

NEÜ 3. Uluslararasi Dis Hekimligi Kongresi Ve Fuari Basliyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Dis Hekimligi Fakültesinin düzenledigi, dis hekimligi alaninda en güncel ve yenilikçi yaklasimlarin ele alinacagi “Necmettin Erbakan Üniversitesi 3. Uluslararasi Dis Hekimligi Kongresi ve Fuari”, 24-26 Mayis 2022 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilecek.

Konu hakkinda açiklamalarda bulunan NEÜ Dis Hekimligi Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ali Riza Tunçdemir, kongrede alaninda deneyimli akademisyenler ve seçkin konusmacilar tarafindan dis hekimliginde Periodontoloji, Endodonti, Protetik Dis Tedavisi, Agiz Dis ve Çene Cerrahisi, Restoratif Dis Tedavisi, Ortodonti, Pedodonti ve Agiz, Dis ve Çene Radyolojisi alanlarinda güncel ve yenilikçi yaklasimlarin ele alinacagini kaydetti.

Fakülte yönetimi olarak yapilan her çalismada en kaliteliyi aradiklarini vurgulayan Dekan Tunçdemir, “Bu anlamda ses getirecek bir kongrenin altina imza atmak adina en iyisini düsündük, planladik. Alaninda uzman ulusal ve uluslararasi camiada isim yapmis, mesleki tecrübesini ve en güncel gelismeleri bizlere anlatacak olan 44 hocamizi kongremize davet ettik. Meslegin duayeni hocalarimiz, çesitli konularda katilimcilara egitimler verecek. Fuar ve sergi alani hazirligini yaptigimiz kongremiz boyunca workshoplar, kurslar, konferanslar, paneller gerçeklestirilerek meslegimizdeki son gelismeler ele alinacak. Bu anlamda dolu dolu geçecek 3 gün bizleri bekliyor” dedi.

Kongreye katilim için bin 300 kisinin kayit gerçeklestirdigini aktaran Tunçdemir, “Dis hekimligi kongreleri için bu rakamlar çok yüksek. Bunun nedeni de, en iyisini gerçeklestirmek için gösterdigimiz çabayi gören meslektaslarimizin bize olan ilgisi. Gerçeklestirecegimiz kongre, 2022 yilinda ikincisini düzenledigimiz ve adindan söz ettiren kongrenin eksikleri giderilmis, onun üstüne konulmus dört dörtlük bir versiyonu olacak” seklinde konustu.

Düzenlenen kongrenin akademik açidan önemli bir yeri oldugunu ve seçilen bildirilerin ulusal ve uluslararasi dört farkli yayin seçeneginde degerlendirilecegini kaydeden Tunçdemir, bu tür programlarla sürekli olarak ögrenci ve akademisyenlerin mesleki gelisimini arttirmayi hedeflediklerini belirterek halka en üst seviyede agiz ve dis sagligi hizmetini en son teknolojilerle sunabilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile