Ocaklar Sağlık Merkezi kısa bir süre sonra hizmete girecek

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve 4 mahalleye hizmet etmesi planlanan Ocaklar Sağlık Merkezi kısa süre sonra hizmete girecek. AK Parti Gazi

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve 4 mahalleye hizmet etmesi planlanan Ocaklar Sağlık Merkezi kısa süre sonra hizmete girecek. AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yapımı devam eden Ocaklar Sağlık Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada sağlık merkezinin Ocaklar, Perilikaya, Barak ve Bozoklar mahallelerine hizmet vereceğini söyledi. Tahmazoğlu, "Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız artık tedavi olmak için uzak mesafedeki hastanelere gitmeyecek. 25 poliklinikli uzman doktorlardan oluşan yatak bölümü hariç kadın doğum, dahiliye, hariciye, röntgen, laboratuvar gibi bölümlerinde bulunduğu Ocaklar Sağlık Merkezimizin inşaat çalışmaları devam ediyor. Tesisimizin zemin katına da bay- bayan taziye evi ile mescit yaptık. Vatandaşımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Ocaklar Sağlık Merkezi projesini ilk günden beri takip ettiklerini söyleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu da 2 bin 500 kişiye hizmet edecek semt polikliniğinin büyük bir proje olduğunu dile getirdi. Müftüoğlu, "Bu tür büyük projelerin ihtiyaç duyulan yerlerde uygulanması gerekiyor. Böylelikle vatandaşımız şehre inmek zorunda kalmayarak kendi bölgesinde hizmetlerden faydalanıyor. Başkanımızda bu bölgedeki sağlık sorununu tespit etmiş ve büyük fayda sağlayacak olan proje hızlı bir şekilde ilerleyerek tamamlanma aşamasına gelmiştir. Hayırsever vatandaşımızın da destek olduğu bu projeden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile