Okul Çevrelerinde 'Çocuklarin Korunmasina Yönelik' Denetim Yapildi

Okul Çevrelerinde 'Çocuklarin Korunmasina Yönelik' Denetim Yapildi

Antalya Emniyeti, Çocuk Sube Müdürlügü koordinesinde Asayis, Narkotik Suçlarla Mücadele, Trafik Denetleme Sube Müdürlükleri ve karma kadro personelinden olusan ekip ve personelin katilimlariyla Il merkezi ve Ilçelerde bulunan okullar ve çevreleri ile yakinlarindaki park, bahçe gibi yerlerde basta narkotik suçlar olmak üzere, umuma açik yerler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satisi yapilan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonlari gibi yerlerde, 16 Eylül Persembe günü Çocuklarin Korunmasina Yönelik Denetim Uygulamasi gerçeklestirildi.



Çocuklarin korunmasina yönelik yapilan denetlemede 325 okul çevresinde bulunan 52 internet salonu, 24 oyun salonu, 57 kafe/kahvehane, 26 iddia bayii, 7 içkili yer, 106 büfe, 132 park/bahçe, 15 metruk bina denetlendi. Okul çevrelerinde bin 89 sahis incelendi. Incelenen 2 sahsin arandigi tespit edilerek gerekli islemler yapildi.

Öte yandan, 1 internet salonu ve 1 oyun salonu hakkinda ruhsatlari olmadigindan islem yapildi. 5 araca 6 bin 574 TL idari para cezasi uygulandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile