Siyahser Mahallesi'ndeki adliye binası önünde gerçekleştirilen silahlı saldırıda polis memuru Ali Karakış'ın şehit olduğu, 2 kişinin de yaralandığı olaya karıştığı öne sürülen 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Karaman Valisi Süleyman Kahraman, AA muhabirine, ''saldırıda yaralanan bir polis memurunun şehit olduğunu belirterek, yaralı 2 kişinin ise sivil vatandaş olduğunu'' kaydetti.
Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kerim Uguz'un hayati tehlikesinin devam ettiği, ayağından yaralı olan Hasan Hüseyin Deveci'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan saldırıda hayatını kaybeden Ali Karakış'ın yarın Karaman Polisevi'nde düzenlenecek törenin ardından Konya'nın Ereğli ilçesinde toprağa verileceği belirtildi .
Olayla İlgili 5 Kişi Gözaltına Alındı
Karaman'da 1 polis memurunun şehit olduğu, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.



















