Ordu, Asilama Çalismalarinda Türkiye'de Üçüncü Siraya Yükseldi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, asilama çalismalarinda Ordu'nun Türkiye'de üçüncü siraya yükseldigini bildirdi.

Kovid-19 Pandemisi Degerlendirme Toplantisi, Vali Tuncay Sonel'in baskanliginda gerçeklestirildi.

Valilik Toplanti Salonunda yapilan toplantida konusan Vali Sonel, asilama çalismalarinda Ordu'nun Türkiye'de üçüncü siraya yükseldigini ifade ederek, "Ordu ili olarak, yapmis oldugumuz farkindalik çalismalariyla asilama oranlarinda iyi durumdayiz. Bu hafta basi itibariyle Türkiye genelinde üçüncü siraya kadar yükseldik." dedi.

Vali Sonel, bu basaridan dolayi saglik çalisanlari basta olmak üzere emegi geçenlere de tesekkür ederek, "Okullarimiz açildi çok daha dikkatli olmaliyiz. Çocuklarimiz okullarindan, ögretmenlerinden ayri kalmak istemiyorlar. Onun için tedbiri elden birakmayacagiz. Bizler de bu konuda yogun çaba sarf ediyoruz. Asla rehavete kapilmayacagiz. Asilarimizi mutlaka yaptiracagiz. Yaklasmakta olan kis mevsimi ve havalarin sogumasiyla birlikte kapali mekanlarda bir araya gelmeler olmamali. Bireysel tedbirlerimizi mutlaka almaliyiz." diye konustu.

Vali Sonel, yetim ve öksüz çocuklar, engelli vatandaslar, sehit ve gazi ailelerinin evlerinde ziyaret edilmesiyle ilgili kaymakamlara talimat verdi.

Toplantida, Il Saglik Müdürlügü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Baskani Dr. Ali Altinbas tarafindan da bir sunum yapildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile