Orhangazi Alt Yapısına Buski Desteği

Orhangazi Alt Yapısına Buski Desteği

BUSKİ yetkilileri, büyükşehir sınırlarına dahil olan Orhangazi ilçesindeki alt yapıyı inceledi.


BUSKİ Orhangazi Müdürü İbrahim Sivri ve Su ve Kanalizasyon Birimi teknik elemanlarıyla ilçe genelinde inceleme yapan yöneticiler, Belediye başkanı Neşet Çağlayan ile de görüştü. Çağlayan ile toplantı yapan BUSKİ yöneticileri, hem belediyeye ait su ve kanalizasyon çalışmaları, hem de tesisler ile ilgili bilgi aldı.

BUSKİ yöneticileri Ekrem Yıldız ve Osman Zengin’e bilgi veren Başkan Çağlayan, özellikle alt yapı çalışmaları konusunda çok hassas olduklarını belirterek, alt yapı çalışmalarını daha koordineli yapabilmenin çarelerini aradıklarını ifade etti.

BUSKİ Orhangazi Müdürü İbrahim İnce ve teknik personelin de katıldığı toplantıda, BUSKİ yöneticileri, “Bir an önce çalışmaları tamamlayıp Orhangazi’yi yaşadığı bu sıkıntıdan da kurtarmak istiyoruz” dedi.

Belediye başkanı Neşet Çağlayan, İznik gölünün ve gölü besleyen su kaynaklarının kendileri için hayati öneme sahip olduğunu belirterek, “Gölü korumak, su kaynaklarının yok olmasını engellemek için de çalışmalıyız. Bu konuda BUSKİ’nin atacağı adımlar bizim için de mühim” diye konuştu.

BUSKİ yöneticileri, daha sonra Orhangazi’nin içme suyu kaynağının yer aldığı Hamzalı’da, ardından Nadır’da inceleme yaptı. İnşaatı devam eden arıtma tesisini gezen BUSKİ yöneticileri, göl sahilinde de incelemelerde bulunduktan sonra Orhangazi bölgesi raporunu hazırlamak üzere ilçeden ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile