Orhangazi Pazar Yerinde Siki Denetim

Orhangazi Pazar Yerinde Siki Denetim

Orhangazi Belediyesi, kapali pazar yerin denetim gerçeklestirdi. Zabita Müdürlügü ekipleri, yaptiklari çalismalarda hatali uygulamalari belirleyerek gerekli önlemleri aldi.



Orhangazi Belediye Baskani Bekir Aydin, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, pazar yeri denetimlerinin vatandaslarin daha rahat alisveris yapabilmesi amaciyla sürecegini belirtti.

Baskan Aydin, "Ilçemizde pazartesi günleri kapali pazaryerimizde oldukça genis kapsamli bir pazar kuruluyor. Pazar yerimiz, birçok yerle kiyaslandiginda kaliteli hizmet sunma imkâni sagliyor. Zabita Müdürlügümüze bagli ekiplerimiz, Pazartesi günü kapali pazar yerimizde denetim yapti. Denetimler sirasinda mevcut aksakliklar tespit edilerek esnaf ve vatandaslarimiz bilgilendirildi," dedi.

Ayrica, "Ilçemizde kurulan tüm pazarlarda vatandaslarimizin rahatini saglamak amaciyla denetimlerimiz devam edecek," seklinde sözlerini tamamladi.

Orhangazi Belediyesi, çalismalarini yogun bir tempoda sürdürüyor. Belediye Zabita Müdürlügü ekipleri, bu kapsamda Pazartesi günleri kurulan kapali pazar yerinde denetimler gerçeklestirdi. Ekipler, pazar yeri denetiminde asiri fiyatlar, genel temizlik ve diger konular üzerinde incelemeler yapti. Denetimlerin amaci, Orhangazililerin daha rahat bir ortamda alisveris yapmalarini saglamak olarak açiklandi. Zabita Müdürlügü ekipleri, ilerleyen günlerde de ilçe genelindeki denetimlerine devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile