Otobüste Yolculuk Eden Sahsin Üzerinde Uyusturucu Çikti

Otobüste Yolculuk Eden Sahsin Üzerinde Uyusturucu Çikti

Kirikkale’de polis ekiplerince yapilan denetimde, yolcu otobüsünde seyahat eden bir yolcunun üzerinden bir miktar uyusturucu madde ve 270 adet hap ele geçirildi.

Kirikkale Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ekiplerince, uyusturucu madde ticareti ve kullanan sahislara yönelik operasyonlar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Kirikkale-Ankara karayolu üzerindeki trafik kontrol noktasinda yapilan narkotik denetimlerde, sehirler arasi yolcu otobüsünde yolculuk eden A.Y.’nin (28) üzerinde yapilan aramada, 196 gram uyusturucu madde ve 8’i ekstazi 270 adet adet sentetik ecza hapi ele geçirildi.

Diger bir araçta da yapilan denetimde, H.Y. (20) ile B.H.E. (22) üzerinde 560 adet sentetik ecza hapi bulundu. Polis ekiplerince gözaltina alinan 3 süpheli hakkinda da adli islem baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile