Otomobiliyle yeğenin aracına çarptı: 2 ağır yaralı

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Yaralıları ambülansa taşıyan çevredeki vatandaşlar çarpışan araçların sahiplerinin am

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Yaralıları ambülansa taşıyan çevredeki vatandaşlar çarpışan araçların sahiplerinin amca-yeğen olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı.

Erzurum- Ilıca karayolunun Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde Selahattin Yıldız (45) idaresindeki 25 FH 049 plakalı özel otomobil, tali yoldan ana yola çıkmak isterken, ana yolda hızla seyretmekte olan veteriner hekim olan yeğeni Baran Kaya (33) yönetimindeki 25 DC 324 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç takla atarak yoldan çıktı. Çevredeki vatandaşlar olay yerine giderek Yıldız'ı araçtan yaralı çıkarttı. Kaya ise takla atan aracın içinde sıkıştığı için olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından ağır yaralı olarak kurtarıldı. Bu sırada olay yerinden tesadüfen aracıyla geçmekte olan Kaya ve Yıldız'ın yakınları ambülansın kapısını açtıklarında sedyede akrabalarını görünce şaşkınlık yaşadı. Yaralılar ambülansla Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaya'nın dayısı ve Yıldız'ın amcası olan Selahattin Tatlı, olayın şokunu yaşadığını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile