Özel Gündüzalp İlköğretim Okulu SBS başarısını kutladı

Manisa'da 24 öğrenci ile Turgutlu'nun fen liselerine en çok öğrenci gönderen okulu Özel Gündüzalp İlköğretim Okulu, 2010 SBS 6 ve 7. sınıflarda da fa

Manisa'da 24 öğrenci ile Turgutlu'nun fen liselerine en çok öğrenci gönderen okulu Özel Gündüzalp İlköğretim Okulu, 2010 SBS 6 ve 7. sınıflarda da farkını korudu. 6 ve 7 sınıflarda Turgutlu'nun tek 500 tam puanı çıkartan Gündüzalp, öğrencilerin başarısını düzenlediği kokteylde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve öğrenci velileriyle paylaştı.

Özel Gündüzalp İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Fatih Öçmen ile 7. sınıf öğrencisi Muhammed İkbal Turan, tüm sorulara doğru cevap vererek kendi kategorilerinde Türkiye 1. oldu. 2010 SBS 8. sınıflarda olduğu gibi 6 ve 7. sınıflarda da yüzde 100 başarı yakalayan Gündüzalp'te birer yanlışı olan Kübra Özbek, Gılman Canseven, M.Tarık Dursun, Muhammet Fatih Bülbül ve Habibe Ar da Turgutlu'nun gururu oldu.

Elde edilen başarıyı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Lise Müdürü Kadir Çakır, okul yönetim kurulu üyeleri, idarecileri ve öğretmenleri ile öğrenciler ve velilerin katıldığı kokteyl ile kutlayan Özel Gündüzalp İlköğretim Okulu Müdürü Murat Demirkaya, elde edilen başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Demirkaya, yaptığı açıklamada, "Turgutlu'nun en çok fen lisesi kazandıran okulu olarak bilinen Özel Gündüzalp İlköğretim Okulu 6. ve 7. sınıf SBS'de Türkiye 1.'liği çıkartarak kalitesini bir kez daha ispatlamıştır. 2010 SBS yerleştirmede 8. sınıflardan mezun ettiğimiz 71 öğrencimizden 24'ünü fen Lisesini, 41'ini Anadolu Lisesini, 4'ünü Anadolu Öğretmen Lisesini ve 2'sini de Anadolu Meslek Lisesini kazandırarak yüzde 100 başarı gösterdik. Çocuklarımızın elde ettikleri başarıdan dolayı bu gururu tüm okul olarak yaşıyoruz. Bizlere güvenen ve en değerli varlıklarını bizlere emanet eden velilerimizi de tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca buraya teşrif ederek bizleri şereflendiren Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ölmez'e de kutlamaya katıldıkları için teşekkür ediyorum." dedi.

Okul yönetim kurulu üyesi Hilmi Canseven ise, "Okulumuz her alanda olduğu gibi SBS'de de Turgutlu'nun gururu oldu. Bu başarıda emeği geçen okul idaresi ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederek öğrencilerimizi kutluyorum. Güvenimizin boşa çıkmadığını gördük. Gündüzalpli olmak gerçekten büyük bir ayrıcalıktır." şeklinde konuştu.

Özel Gündüzalp Eğitim Kurumları'nın bugüne kadar elde ettiği başarılarla her zaman Manisa ve Turgutlu'nun yüz akı kurumlarından olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, elde edilen SBS başarısından dolayı okulun yönetim kurulu, idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür ederken, başarı elde eden öğrencileri kutladı. Ölmez, düzenlenen törende 500 tam puan çıkartan öğrencilere altın takarken; diğer öğrencileri de çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile