Patab Üyeleri Arı‘yı Ziyaret Etti

Patab Üyeleri Arı‘yı Ziyaret Etti

Kaş Patara Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesislerini Yapma ve İşletme Birliği (PATAB) üyesi Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt, Kınık Belediye Başkanı Ali Bekik, Ova Belediye Başkanı Tevfik Taner, Gelemiş (Patara) Muhtarı Arif Otlu ve Kalkan AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Mutlu Ulutaş, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı‘yı makamında ziyaret etti..

Ziyarette PATAB üyesi belediye başkanları ve köy muhtarları bölgelerine yapılmasını istedikleri hizmetlerle ilgili Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı‘dan destek istedi.

İmkanlar çerçevesinde her zaman kendilerine destek vermeye hazır olduklarını belirten Arı, “Hizmet birliklerinin yörenin kalkınmasındaki rolü oldukça büyüktür. İlçelerimizde böylesine yararlı hizmetler verecek birliklerin kurulması bizleri mutlu eder. Birliklerin çalışmasında bizlere de bir görev düşerse her zaman katkı koymaya hazırız” dedi.

PATAB üyesi belediye başkanları ve muhtarların ziyaretinde İl Genel Meclisi Üyeleri Erol Bazca, Mustafa Sayın ve Zeki Tunç da hazır bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile