Pazarlar’Da Öğrenci, Veli Ve Öğretmen Pilav Gününde Buluştu

Pazarlar’Da Öğrenci, Veli Ve Öğretmen Pilav Gününde Buluştu

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Bencmarking çalışmaları kapsamında öğrenci, veli ve öğretmen dayanışmasının artırılması için Pazarlar İlçesi Yakuplar ilköğretim Okulu Öğretmenlerince pilav günü düzenlendi.

Yakuplar İlköğretim Okulu öğretmenlerince öğrenci, veli ve öğretmen dayanışmasının artırılması için pilav günü düzenlendi. İlköğretim okulu bahçesindeki pilav gününde Öğrenciler, veliler ve Öğretmenler bir araya geldi.

Yakuplar İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yenilmez, “İlçe Bencmarking çalışmaları eğitime destek projesi kapsamında okulumuzda görev yapan öğretmen arkadaşlarımız kendi aralarında gönüllülük esassına dayanarak pilav günü düzenledi. Pilav gününün düzenlenmesindeki amacı Öğrenci, veli ve Öğretmen dayanışmasını artırmaktır. Programın hedefine ulaştığı inancındayım. Pilav gününü düzenleyen öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

Öğrenci velileri ise düzenlenen pilav gününden memnun olduklarını ve çeşitli bahaneler ile okula gelemediklerini bu vesile ile öğretmenler ile görüştüklerini belirttiler.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile