Pet Festivali'ne Hayvanseverlerden Büyük Ilgi

Pet Festivali'ne Hayvanseverlerden Büyük Ilgi

Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Dernegi’nin ev sahipliginde düzenlenen Pet Festivali, Kemerburgaz Kent Ormani’nda hayvan severleri bir araya getirdi. Anlamli etkinlik havadan drone ile görüntülendi.



Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Dernegi’nin ev sahipliginde “Bu Dünya Hepimizin” slogani ile düzenlenen Pet Festivali, Kemerburgaz Kent Ormani’nda hayvan severleri bir araya getirdi. Anlamli etkinlik drone ile havadan görüntülendi. Kemerburgaz Kent Ormani’nda “Yeni Bir Yasam” (YBY) etkinlik alaninda gerçeklesen Pet Festivali’ne hayvan severler yogun ilgi gösterdi. Patili dostlar YBY etkinlik alaninda özgürce dolasarak özel alanlarda yeni arkadaslar edindi. Sanatçi Ceylan Ertem, festivalin kapanis konserinde müzikseverlere ve sevimli ev hayvanlarina özel bir konser verdi.

“Onlarla eglenmek güzel”

6 aylik köpek sahibi olan Merve Evci Bozkurt, “6 aylik bir köpegimiz var. Ilk defa festivale katiliyoruz. Ortami çok begendik. Ayni zamanda daha önce görmedigimiz köpekleri de görmüs olmak ve onlarla eglenmek güzel. Ayni zamanda farkli markalarin ürünlerini görmek birlikte bilgi alisverisinde olabilecegimiz bir platformun olmasi harika” dedi.



“Köpegim zaten çok arkadas canlisi”

Pet Festivali’nde olmaktan mutlu oldugunu anlatan Gizem Can, “Böyle açik alanlarda bulunmaktan çok mutluyum. Ufak oglum oldugu için de onu disari çikartabilmek güzel. Istanbul’da yesillik bulmak çok zor o yüzden çok memnunuz. Köpegim zaten çok arkadas canlisi oldugu için herkesle oynuyor. Onu da sokabildigimiz rahat edebilecegi bir ortam olmasi sahane çok mutluyuz” seklinde konustu.



“Hayvanimizi biraz sosyallestirdik”

Etkinlige katilan Yagmur Becer ise, “Çok eglendik arkadasliklar edindik. Tesekkür ediyoruz hayvanimizi biraz sosyallestirdik keyifli bir alan” ifadelerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile