Saadet Partisi Belediye Başkan Adaylarını Aralık Ayına Kadar Açıklayacak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adaylarını Aralık Ayına Kadar Açıklayacak

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta, partisinin belediye başkan adaylarını 14-15 Aralık tarihlerinde düzenlenecek toplantı sonrasında açıklayacağını duyurdu.

Mustafa Balta, SP Gönen İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. SP Balıkesir İl Teşkilat Başkanı İsmail Balaban ile birlikte ilçe başkanlığında seçim startı veren Balta, “Yerel seçimler öncesinde başlattığımız Türkiye taraması faaliyetleri devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, 20 grup oluşturuldu. Bu gruplar 23 Ekim’e kadar 81 ilde bulunan tüm ilçe ve beldeleri ziyaret edecek" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretler aracılığıyla teşkilatların yerinde görülerek eksikliklerini tespit edeceklerini kaydeden Balta, Ekim ayı sonuna kadar aday belirleme çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi. Belirlenen adayların Parti Genel Merkezinde 14-15 Aralık tarihlerinde yapacak toplantı sonrasında kamuoyuna açıklanacağını belirten Balta, “Partimizin gerek teşkilat gücü, gerek teşkilat haraketliliği, gerekse seçim hazırlık ve seçim dönemi çalışmalarının en gözde, gayretli ve çalışkan partidir. Bu durumun en önemli sebebi, bütün insanlığın saadeti için çalışmayı kendine inanç edinmiş ve vazifesini yerine getirmezse ağır bir sorumluluk altında kaldığına inanan, şuurlu ve fedakar teşkilat mensuplarımızdır" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile