Şahinbey Belediyesi Bilek Güreşçileri Rekor Kırdı

Şahinbey Belediyesi Bilek Güreşçileri Rekor Kırdı

45 ilden 860 sporcunun katıldığı Türkiye Bilek Güreşi ve Milli Takım seçmelerine 6 sporcusuyla katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Bilek güreşçileri 5 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere 7 madalya alarak bir rekora imza attı.

28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Antalya Kemer’de yapılan Türkiye Bilek Güreşi ve Milli Takım seçmelerine katılarak madalya alan sporcular Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ve Antrenör Ahmet Bozdemir ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi gençlik spor Müdürlüğü bünyesinde yeni kurmuş olduğumuz bilek güreşi takımımız, 1 ay önce kurulmasına rağmen Antalya Kemer’de yapılan bilek güreşi şampiyonasına 6 sporcu ile katıldı.

Bu katılan 6 sporcumuzdan 5 tane altın madalya 1 tane gümüş bir tane bronz, bir güreşçimiz sağ ve sol kolda iki madalya alarak toplamda 7 madalya ile dönmüş oldular. Ben genç takımımızı yürekten kutluyorum. 6 sporcu ile katılıp 7 madalya almak gerçekten çok büyük bir başarı. Takımımız gelecek vaat ediyor. Başarılarının devamını diliyorum kendilerini yürekten kutluyorum”dedi.

Bilek güreşinde büyük bir başarıya imza attıklarını kaydeden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bilek Güreşi Antrenörü Ahmet Bozdemir ise, “Fehime Tuğçe Kurt, Gülistan Korkmaz, Mehmet Ali Erdoğan, Mehmet Çetinkaya, Ahmet Bozdemir ve Yunus Demir 860 sporcunun katıldığı Milli takım seçmelerinde dereceye girerek madalya almıştır. Bu sporcularımız Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Ben desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile