Sahinbey'de 23 Nisan Senligi Basladi

Sahinbey'de 23 Nisan Senligi Basladi

Sahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla düzenledigi ve 9 gün sürecek olan "Çocuk Senligi" basladi.

Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 20 - 28 Nisan tarihleri arasinda düzenlenen "Çocuk Senligi" çocuklarin birbirinden renkli gösterileriyle basladi.

Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen senlik; bugün saat 09.00’da kapilarini açti. 20-28 Nisan tarihleri arasinda sabah saat 09.00 ve 20.00 saatleri arasinda düzenlenecek etkinliklerde çocuk müzikalleri, tiyatrolar ve sinemalar çocuklar için yayinlanacak. Çocuk Senligi’nde ayrica çocuklarin eglenceli zaman geçirmeleri için sisme oyun gruplari ve çocuk atölyeleri kuruldu.

“Her yil 10 binlerce çocugumuz burada egleniyor”

8 yildir düzenlen Çocuk Senligi’nin bu yilda 9 gün sürecegini söyleyen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Bu yil sekizincisini düzenledigimiz çocuk senligimiz, içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni da kapsayan 9 gün sürecek bir etkinlik. Çocuklarimiz burada hem el becerilerini gelistiriyorlar, hem sevdikleri çizgi filmlerini ve televizyonda izledikleri masal kahramanlarini tiyatrolari burada izleyebiliyorlar. Ayrica sisme oyun gruplari ve diger oyun gruplarimizla birlikte doyasiya hem bedenlerini hem de el becerilerini gelistirme firsatina sahip oluyorlar. Her yil 10 binlerce çocugumuz burada egleniyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarinin bize hediye etmis oldugu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ndan dolayi tesekkürlerimiz sunuyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile