Saimbeyli Ve Feke Ziyaretçi Akinina Ugradi

Saimbeyli Ve Feke Ziyaretçi Akinina Ugradi

Adana’nin sicagindan kaçan vatandaslar daha serin olan ve muhtesem dogasi bulunan Feke ile Saimbeyli ilçesine akin etti.

Kurban Bayraminda Adana il merkezinde hava sicakligi nem ile birlikte 50 dereceye varinca tatili firsat bilen vatandaslar Feke ve Saimbeyli ilçesine gitmeyi tercih etti. Feke ilçesinde lavanta tarlalari ziyaretçilerine kapilarini açarken, Saimbeyli ilçesinde Obruk Selalesi doga kampçilarinin gözdesi oldu. Feke ve Saimbeyli ilçesinde kaymakam ve Jandarma personeli ilçe girisinde ziyaretçilerini bayram sekeri ile karsiladi.

Feke Kaymakami Safak Karaca’da ilçeye gelen vatandaslari karsilayip, seker verip bayramlarini tebrik etti. Saimbeyli Kaymakami Emre Açar ise Tirtat mevkiinde beraberindeki ilçe emniyet amiri, ilçe jandarma komutani ve kolluk ekipleri ile trafik uygulamasina katildi.

Açar, vatandaslari trafik kurallarina uymalari konusunda ikaz etti. Vatandaslarin Kurban Bayramini tebrik edip sürücülere ilçenin tanitiminda önemli rol oynayan Saimbeyli Kirazi ikraminda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile